Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Bunkó, vagy kedves...

Csajok! Bunkó, vagy kedves pasi inkább?

Figyelt kérdés

Rengeteg lány sóvárog azután, hogy kedves, aranyos, neki mindent megtevő barátja legyen.

Ezek ellenére, pont a legbunkóbb, őket semmibe vevő, vagy nagyképű pasikkal jönnek össze.

Utánna meg sírnak, hogy kihasználták őket, miközbe pedig ott volt a lehetőség öszeszedni egy kedves aranyos srácot is, de az nemkell, mert nincs kocsija, nincs 30 éves, nincs kigyúrva, és túl kisfiús.

Nem tartozom ezen utolsó körbe, hiszen magam is a bunkók csoportját erősítem (nem is kicsit), de azért váltam iylenné, mert kedvességgel, aranyossággal semmire sem mész a lányoknál.

Bunkónak, lesz*romnak kell lenni, és máris van siker ;)

2013. máj. 25. 12:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

hehe ez kérdés?? kedvesnek.

am megértem,hogy esetleg többre vezet ha bunkó vagy,mert akkor meg akarnak a csajok szerezni,nem csak az ölükbe pottyansz,de mégsem a jó út ez. pl. nem minden lány veszi utána a fáradságot,hogy most járkáljon utánad,stb.

2013. júl. 7. 22:26
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik, durván általánosítasz :D
2013. dec. 8. 19:10
 23/24 A kérdező kommentje:

nyáron ez még bejött :D mosrtmár ez se menő...

új divat az 50 kilos egyszál bieber utánzatokkal mászkálunk dolog..:/

2013. dec. 8. 19:23
 24/24 Sparkley válasza:
Az én véleményem az, hogyha egy nőnek bejön, ha a pasi bunkó, akkor ez sokat elárul a nő önbecsüléséről, értékrendjéről és arról, mit gondol egy egészséges kapcsolatról. A bunkó pasik maximum az olyan nőket hódítják meg, akik vevők erre a - minőségben eléggé alulfejlett - típusra. És az, hogy a bunkó pasik több nőt szereznek, mint a rendesek ez arra enged következtetni, hogy a nők többsége vagy szintén bunkó, vagy beéri elég kevéssel is. És ez elég szomorú. Egy minőségi nő, aki kívül-belül, fejben és szívben valóban Nő - sose fog leállni egy bunkó pasival. Viszont egy bunkó pasi így sose tudja meg, milyen érzés egy valódi Nővel lenni. Az olyan érzés, amire a legjobb szó; megtisztelő!
2014. dec. 27. 02:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!