Csajok! Bunkó, vagy kedves pasi inkább?
Rengeteg lány sóvárog azután, hogy kedves, aranyos, neki mindent megtevő barátja legyen.
Ezek ellenére, pont a legbunkóbb, őket semmibe vevő, vagy nagyképű pasikkal jönnek össze.
Utánna meg sírnak, hogy kihasználták őket, miközbe pedig ott volt a lehetőség öszeszedni egy kedves aranyos srácot is, de az nemkell, mert nincs kocsija, nincs 30 éves, nincs kigyúrva, és túl kisfiús.
Nem tartozom ezen utolsó körbe, hiszen magam is a bunkók csoportját erősítem (nem is kicsit), de azért váltam iylenné, mert kedvességgel, aranyossággal semmire sem mész a lányoknál.
Bunkónak, lesz*romnak kell lenni, és máris van siker ;)
hehe ez kérdés?? kedvesnek.
am megértem,hogy esetleg többre vezet ha bunkó vagy,mert akkor meg akarnak a csajok szerezni,nem csak az ölükbe pottyansz,de mégsem a jó út ez. pl. nem minden lány veszi utána a fáradságot,hogy most járkáljon utánad,stb.
nyáron ez még bejött :D mosrtmár ez se menő...
új divat az 50 kilos egyszál bieber utánzatokkal mászkálunk dolog..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!