Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok! Bunkó, vagy kedves...

Csajok! Bunkó, vagy kedves pasi inkább?

Figyelt kérdés

Rengeteg lány sóvárog azután, hogy kedves, aranyos, neki mindent megtevő barátja legyen.

Ezek ellenére, pont a legbunkóbb, őket semmibe vevő, vagy nagyképű pasikkal jönnek össze.

Utánna meg sírnak, hogy kihasználták őket, miközbe pedig ott volt a lehetőség öszeszedni egy kedves aranyos srácot is, de az nemkell, mert nincs kocsija, nincs 30 éves, nincs kigyúrva, és túl kisfiús.

Nem tartozom ezen utolsó körbe, hiszen magam is a bunkók csoportját erősítem (nem is kicsit), de azért váltam iylenné, mert kedvességgel, aranyossággal semmire sem mész a lányoknál.

Bunkónak, lesz*romnak kell lenni, és máris van siker ;)

2013. máj. 25. 12:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
nem kamu a kérdés, és hiába lerágott a csont, ha ez kell a nőknek...akkor mi a kitaláció, meg az álszentség?
2013. máj. 25. 13:06
 12/24 anonim ***** válasza:

"Nekem egyébként eddig csak kedves pasijaim voltak, a bunkókat egyszerűen leosztom, ha épp olyanom van."

Penelopé, a múltkor azt írtad, hogy mivel te kemény nő vagy, neked is kemény fickó kell. A kettő összefér egymással?

2013. máj. 25. 13:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerény véleményem szerint a nők az olyan palikat szeretik,akik másokkal lekezelőek,bunkók,de velük kedvesek.
2013. máj. 25. 13:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem azt írtam, hogy nekem igazi Férfi kell, és nem papucs. A kedves nálam nem feltétlenül papucs, az kétségkívül bosszantó. De ezért mondtam, hogy ne végletekben gondolkodjunk.
2013. máj. 25. 13:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Sokan összekeverik a bunkót a kedvesen piszkálóssal, vagy hogy nevezzem :D Én akiket nem ismerek, azokkal végtelenül kedves és udvarias tudok lenni, de a barátaimat szeretem oltogatni, akik tudják, hogy csak poénkodok. Barátom kedves és figyelmes, de néha oda-odamondogatunk egymásnak, de egyikünk sem gondolja komolyan. Ezt sokan úgy értelmezik, hogy bunkónak kell lenni, miközben a két dolog között van különbség. Idegesítene, ha a barátom mindig megalázkodna előttem.
2013. máj. 25. 13:42
 16/24 anonim ***** válasza:
A kedvesség mióta egyenlő a megalázkodással?! Mi sem egymást, sem másokat nem szoktunk "oltogatni", de ettől még a párom se nem papucs, se nem unalmas. Ha kellene, meg tudna védeni, a szájhősködés meg max. tiniknek izgató.
2013. máj. 25. 14:09
 17/24 anonim ***** válasza:

"a szájhősködés meg max. tiniknek izgató."

Még a felnőtt nők is imádják, csak persze letagadják.

2013. máj. 25. 14:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hol olvastál olyat, hogy kedvesség = megalázkodás, de akkor mondatokat is meg kéne tanulni értelmezni. Nekem igenis unalmas, ha nem tudunk riposztolni egymással, az, hogy neked nem, az meg a te dolgod. Visszavehetnél az arrogáns stílusodból.
2013. máj. 25. 17:54
 19/24 anonim ***** válasza:
legyen kedves, meg aranyos, de közbe naon magabiztos és határozott is
2013. máj. 27. 01:21
 20/24 anonim válasza:
arany középút, bár inkább a férfias, magabiztos és mellé kedves ;)
2013. jún. 27. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!