Szerintetek így is elfogadható vagyok testileg, ez is tetszik a lányoknak, vagy inkább azért még fogyjak, izmosodjak?
Ja hát végül is nem feszítek a képen, és valóban elég nagy még a zsír százalékra a testemben, de azért talán ha megerőltetem magam, oldalról kb így néz ki:
Köszönöm amúgy az eddigi válaszokat, és ha valaki még akar kommentálni, csak nyugodtan tegye, ha pozitív, ha negatív!
14
Igen ez így igaz, mindenkinek más tetszik, de azért szerintem minden csaj szereti, ha egy kicsit izmosabb a pasi. Vagy tévednék?
Ja és pont ez az, hogy én még nem érzem magam jól így, csupán szerettem volna megkérdezni néhány külsős embert is (így meg főleg jó, hogy egyáltalán nem is ismer valószínűleg senki innen, mert annál őszintébbek az emberek, minél idegenebb számukra valaki).
Így mindjárt más,ha nem vagy elégedett 100%-ban,de jó úton haladsz ebben biztos vagyok. Én is azt szeretem,ha egy pasin van izom,érezzem magam mellette biztonságban. Sportolsz valamit,vagy csak konditerem?
14-es voltam
Anas
Mivel sokan nem szeretik, így inkább leszedtem.
Tehát a kérdésben szereplő kép a frissebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!