Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek így is elfogadható...

Szerintetek így is elfogadható vagyok testileg, ez is tetszik a lányoknak, vagy inkább azért még fogyjak, izmosodjak?

Figyelt kérdés
[link]

2013. máj. 22. 12:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Átlagos. Elég lötyi a tested, izomra gyúrni kellene. Nekem így nem jössz be, de ez csak az én véleményem...
2013. máj. 22. 12:32
 12/22 anonim ***** válasza:
Fogyás már annyira nem kell(legalábbis nálam ez már belefér) ,de izom kéne még,vállra pl.
2013. máj. 22. 12:43
 13/22 A kérdező kommentje:

Ja hát végül is nem feszítek a képen, és valóban elég nagy még a zsír százalékra a testemben, de azért talán ha megerőltetem magam, oldalról kb így néz ki:

[link]

Köszönöm amúgy az eddigi válaszokat, és ha valaki még akar kommentálni, csak nyugodtan tegye, ha pozitív, ha negatív!

2013. máj. 22. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Tudod mi a legfontosabb? Saját magadnak akarj megfelelni. Páromnak hasonló alkata van,én őt így imádom. Én se fogytam soha senki kedvéért,csak is azért,mert nem éreztem jól magam a bőrömben. És azt is tudjuk,hogy mindenkinek más testalkat tetszik. Lehet valaki pont így fog beléd szeretni.
2013. máj. 22. 13:08
 15/22 A kérdező kommentje:

14

Igen ez így igaz, mindenkinek más tetszik, de azért szerintem minden csaj szereti, ha egy kicsit izmosabb a pasi. Vagy tévednék?

Ja és pont ez az, hogy én még nem érzem magam jól így, csupán szerettem volna megkérdezni néhány külsős embert is (így meg főleg jó, hogy egyáltalán nem is ismer valószínűleg senki innen, mert annál őszintébbek az emberek, minél idegenebb számukra valaki).

2013. máj. 22. 13:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Így mindjárt más,ha nem vagy elégedett 100%-ban,de jó úton haladsz ebben biztos vagyok. Én is azt szeretem,ha egy pasin van izom,érezzem magam mellette biztonságban. Sportolsz valamit,vagy csak konditerem?

14-es voltam

2013. máj. 22. 13:24
 17/22 A kérdező kommentje:
Egyik sem, vagyis igazából mindkettő: futok esténként + sufni tuning kondi otthon :)
2013. máj. 22. 13:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Egyik képen van szőr, másik képen nincs... o.O ?
2013. máj. 22. 13:36
 19/22 A kérdező kommentje:

Anas

Mivel sokan nem szeretik, így inkább leszedtem.

Tehát a kérdésben szereplő kép a frissebb.

2013. máj. 22. 13:39
 20/22 anonim válasza:
Nekem nem jön be... Túl sok a háj, amit undorítónak találok! Rajtam is van de küzdök llene hogy ne legyen, mivel undorodok magamtól...
2013. máj. 22. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!