Lányok, nektek tetszik az ilyen pasi? Link lennt
Figyelt kérdés
Nem túl erős? Nem túl gyenge? Pont jó? Fiúk, ha nekem ez tetszik akkor sokat várok? Megerőltető ilyennek lenni? L/17
2013. máj. 21. 22:30
1/10 anonim válasza:
Olyan a háta, mint az IFA plató...
2/10 anonim válasza:
Megerőltető? xD nagyon hamar elérhető hát minimális munkával. Sima húzodzkodással lehet ilyet csinálni.
3/10 A kérdező kommentje:
Az gondolom nagyot jelent de az most jó vagy rossz? Lehet, hogy ilyen izlésficamom van?
2013. máj. 21. 22:34
4/10 anonim válasza:
hát, mondjuk ha ilyen pasid lenne, rám nem kellene féltékenynek lenned... Merthogy nem szeretném el tőled (ezek alapján). nekem ez már egy kicsit sok- bár én az izmosat szeretem, de azért ez már nekem egy kicsit sok.
5/10 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy pasi izmos, de akit linkeltél az valahogy nagyon nem jön be.
De amúgy igen, legtöbbjük hatalmas elvárásnak tartja, ha egy lány azt akarja, hogy izmos legyen(bár az a normális ha maga miatt akar izmos lenni, de olyan végképp alig van sajnos)...
6/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogy nem jön be? Csúnya? Vagy túl ...... ?
2013. máj. 21. 22:46
7/10 anonim válasza:
Hát ezen csak ott a fölösleg, azért tűnik "izmosnak", nem? Amúgy szerintem undorító, sőt nálam minnél vékonyabb annál jobb xd
8/10 anonim válasza:
szerencsére nem kell megfelelnem az elvárásaidnak
9/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle facen. Azt mondta hogy 185 centi magas, és 82 kg, szóval nem hiszem, hogy az ott felesleg. Egyébként néha találkozok vele, és valahogy látszik a testén, hogy nem alvással keresi a kenyerét.
2013. máj. 25. 07:24
10/10 anonim válasza:
Én 185cm és 86kg vagyok és gyúrok! Írjatok privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!