Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érjem el, hogy engem...

Hogyan érjem el, hogy engem észrevegyen, a volt barátnőjét pedig elfelejtse?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, még személyesen sajnos nem ismerem, de ez is hamarosan változni fog.

Sajnos úgy látom, hogy még a volt barátnőjét szereti..

Hogyan érhetném el, hogy elfelejtse?

2013. máj. 22. 09:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9+10 Önmagadat mínősítetted, még csak nem is kellett jobban kiugrasztani téged, hogy megmutatkozzon milyen ember is vagy:DDD
2013. máj. 22. 10:14
 12/20 A kérdező kommentje:
Takarodj már a kérdésem alól, szétoffolod az egészet te marha:)
2013. máj. 22. 10:17
 13/20 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. máj. 22. 17:08
 14/20 A kérdező kommentje:
23..miért?:/
2013. máj. 22. 19:32
 15/20 anonim válasza:

Na, akkor ha jól értem, mind a ketten 23 évesek vagytok! Nem egészen értem, hogy te még nem is találkoztál vele, akkor honnan láthatod, hogy ő még a volt barátnőjét szereti!:D Ha még nem találkoztatok, akkor legelőször is azt kellene megejteni! Nem igen fogod tudni elérni, hogy elfelejtse a csajt, ha nem is találkoztok!:)

És ha nem taliztatok még, akkor h h ennyire tetszik neked, hogy azt akarod h elfelejtse az exet?

2013. máj. 22. 22:21
 16/20 A kérdező kommentje:

Tudom, eléggé nevetségesnek tűnik, főleg egy 23 éves felnőtt embertől, de még sose volt ilyen velem...tipikusan ez a meglátni és megszeretni érzés kapott el. Kb már az se érdekelne, ha fél lába lenne..nem tudom elmagyarázni, külső szemlélőknek hülyén jöhet le, de nekem annyira tetszik ez a srác, hogy szinte már bárhogy elfogadnám, csak az enyém legyen:/

Igen, rajta vagyok a talin, csak rossz, mert nem keres, és így esély sincs, hogy előbb találkozzunk, mint tervezem(barátok által).

Egyébként onnan gondolom, hogy a volt barátnőjét szereti még mindig, hogy kint vannak egymásnál a közös képeik, egy lány se irogat az adatlapjára a srácnak(kb gondolom akkor nem is ismerkedik), nem ír nekem sem (ne nézz beképzeltnek, de az esetek túlnyomó többségében alig tudom levakarni magamról a fiúkat, és barátnőim is mondták, hogy ez eléggé furcsa, hogy nem keres), valamint láttam arra utaló idézetet amit egyik haverja rakott ki, hogy még próbálkozik a volt barátnőjénél..:s

2013. máj. 23. 08:51
 17/20 anonim válasza:

Akkor a barátnőd a figyelmedbe ajánlotta, te meg felvetted egy közösségi oldalon és ráírtál?:)

Amúgy az, hogy a barátja mit linkel, az sztem hülyeség. A srác gondolom ha még a volt barátnőt szeretné, akkor biztos próbálkozna nála. Ha így lenne, szerintem tudnád te is, a barátnőd biztos tudná! Az meg, hogy kint vannaka közös képek.. hát lehet, hogy egy ismerősük bejelölte őket egy képen, és úgy vannak fent? v amúgy, h a csaj is meg a srác is fent hagyta? Na remélem érthető:D

A lényeg, h mindenképpen élőben kellene vele találkozni és minden kiderül majd:)

2013. máj. 23. 10:11
 18/20 A kérdező kommentje:

Hát pont így történt, ahogy te is írtad, csak kicsit jobban kiszinezve:D

Azért nem tudom, hogy próbálkozik-e nála, vagy sem, mert barátnőmet a srác haverja füzögeti, de barátnőm nem vevő rá, így nem beszélnek annyira sokat. (pedig tök jó lenne megtudni:/)

Egyébként érdekes, mert mikor beszélgettünk, nagyon hangsúlyozta, hogy nincs most barátnője..de furcsa, hogy azóta nem írt rám:s

Ami a képeket illeti, is-is..haverjuk is hagyott fent róluk képet, meg ők is egymásról.

Szeretnék vele nagyon találkozni, de nem akarok nyomulni, nem akarok én írni neki..most neki illene, ezzel jelezné, hogy egyáltalán érdeklődik irántam..de én nem akarom, hogy zaklatásnak vegye:/ pedig nagyon szívesen találkoznék vele, hogy végre megismerjük egymást..

2013. máj. 23. 12:22
 19/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy tanultok e vagy dolgoztak, de ha egy városban laktok, akkor könnyebb találkozni! Annyi esély van rá, lehet h élőben meg nem is tetszene neked annyira!
2013. máj. 24. 12:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Egy városban lakunk, Budapesten..De sajnos Bp olyan nagy, hogy nem hiszem, hogy valaha is összesodor minket az élet:)
2013. máj. 24. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!