Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érjem el, hogy engem...

Hogyan érjem el, hogy engem észrevegyen, a volt barátnőjét pedig elfelejtse?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, még személyesen sajnos nem ismerem, de ez is hamarosan változni fog.

Sajnos úgy látom, hogy még a volt barátnőjét szereti..

Hogyan érhetném el, hogy elfelejtse?

2013. máj. 22. 09:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

"Van egy fiú, még személyesen sajnos nem ismerem, de ez is hamarosan változni fog."

Megvizsgáltattad a bankszámláját, és lenyomoztattad? hogy ennyire bizti vagy ebben?

2013. máj. 22. 09:52
 2/20 A kérdező kommentje:
A kérdésre kérnék választ..ha most minden részletet elkezdenék magyarázni, regényt írhatnék.
2013. máj. 22. 09:54
 3/20 anonim ***** válasza:
Sehogy, amíg nem lépett túl rajta, én hanyagolnám. Illetve ismerkedhetsz, barátkozhatsz vele, aztán ha van esélyed, az úgyis kiderül.
2013. máj. 22. 09:56
 4/20 anonim ***** válasza:

A kérdésedre megkaptad a választ. Van itt a Gyk-n egy ilyen nő aki ezt művelte, aztán most szív mint a torkosborz mnert még mindig szamár.

Nálad az emberek bankszla alapján vannak kategóriákban?

2013. máj. 22. 09:57
 5/20 anonim ***** válasza:
*még mindig szamár(meg lett neki a pasi, de csak testben, lélekben sosem).
2013. máj. 22. 09:59
 6/20 A kérdező kommentje:
Belinkelnéd a kérdést, ha megkérlek?:)
2013. máj. 22. 10:01
 7/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, honnan jött a bakszámlás dolog, de jót röhögök rajtad:D
2013. máj. 22. 10:02
 8/20 anonim ***** válasza:

7 én meg rajtad:DD

A 6-os kérdésedre: Az exe kérdések közel kb 40-45%-át ő generálja, úgy hogy olvasgass, bátran, meg fogod találni:DD

2013. máj. 22. 10:04
 9/20 A kérdező kommentje:
Megmondanád mi olyan vicces rajtam?:) Te irogatsz ökörségeket mások kérdéséhez, te paraszt:)
2013. máj. 22. 10:09
 10/20 A kérdező kommentje:

3-as, ne haragudj, feletted elsiklottam véletlenül, emiatt a szerencsétlen miatt:D

Szóval én is így tervezem, ismerkedem, barátkozom vele, aztán majd ha úgy látom, hogy már elfelejtette, talán tovább tudunk lépni. Most szakítottak év elején egyébként, szóval nem csodálom, ha még nem múlt el neki.

2013. máj. 22. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!