Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet egy lányt meghódí...

Egyfiú12 kérdése:

Hogyan lehet egy lányt meghódíani? Miketszeret minden lány? (az izmos palikon kivűl)

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 19:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
Nem pontozná le esetleg valaki azért ezt a hozzászólásom is, mert őszinte voltam és 82%-os vagyok? Álszentek...
2013. máj. 21. 20:06
 12/21 anonim ***** válasza:

A cukker rózsaszín dolgokat, one directiont, a virágokat és a nyuszikat-_-

De most komolyan! Minden ember egyedi, más érdeklődéssel. Nők és férfiak egyaránt, ezért ismerkedünk.

2013. máj. 21. 20:07
 13/21 anonim ***** válasza:
Mindenki egyedi, ez igaz. De azért azt bevallhatnátok, hogy a drága kocsi és a pénz MINDÍG SZÁMÍT!!! (Én spec inkább Audi-s vagyok :D) 18/F
2013. máj. 21. 20:25
 14/21 anonim ***** válasza:

13

Látom te sem fogod fel amit olvasol. Akkor leírom megint. Nekem még nem volt pénzes pasim és nem is vágyom rá. Egy pasimnak volt kocsija (trabant) és ő sem volt pénzes. Szóval ez h MINDÍG számít a kocsi meg a pénz, ez hülyeség.

2013. máj. 21. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:

Na ja, de ha valakinek jogsija sincs (és nem is lesz - rengeteg halott lenne, ha én letenném azt a sz*rt) az már "égő" szokott lenni.

Helyette inkább maradnék a fegyverismeret és a célbalövés skillnél, annak több haszna van.

Kocsi meg minek? Benzinre úgy sem lesz pénzed hacsak nem vagy nagyon gazdag. (Leszámítva persze "Józsi bácsi friss és tökéletes(nek hazudott lopott benzine)

2013. máj. 21. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
törődés
2013. máj. 22. 09:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Páromat is megkérdeztem, és csak ennyit válaszolt: "Pénz"

Szóval amelyik nő tagadja, annak vagy már meg van, vagy maga sem ismeri el! :-)

2013. máj. 22. 09:44
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

17

Ez csak annyit bizonyít h a párod egy anyagias pi.csa. Én nem fogom itt vadidegeneknek bizonyítani az igazam. Én tudom és a párom is h nem ilyen vagyok meg h nem minden nő ilyen.

2013. máj. 22. 10:08
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem anyagias, ha az lenne nem velem lenne. xĐ
2013. máj. 22. 10:09
 20/21 anonim ***** válasza:
50%

19

Csak anyagias ha az volt a válasza h pénz. Nekem az lenne: odafigyelés, törődés, humor. Persze most jön az h én hazudok meg nekem is csak a pénz számít úgy is mert nőből vagyok....stb. Ezért is mondtam h nem fogok vadidegenekkel veszekedni akik nem ismernek és nem tudják h valójában milyen vagyok. Az itt író pasik többségének elég azt tudniuk h nő vagyok és máris beskatulyáztak.

2013. máj. 22. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!