SOS! Van egy 18 éves fiú akinek sok barátnője volt eddig. Most viszont fiatalabbat szeretene. Hogyan hívjam fel magamra a figyelemét? 14/L
Figyelt kérdés
Annyi még hogy elég sok időt töltünk együtt,kirándulások meg ilyenek..mert jóban vagyunk.Csak én többet szeretenék. És ahogy észrevettem ő is. Csak szerintem elég nagy a korkülönbség...2013. máj. 21. 17:42
1/17 anonim válasza:
Hát,igen. Nem tudom,hogy minek neked egy 18 éves kandúr. Mert szerintem a törvény is bünteti. Ez pedofília.
A tanulással kellene foglalkozni nem pedig egy 18 éves fiúval,aki csak dugni akar. És attól még hogy sok nője volt nem is biztos,hogy akkora nagy szám az ágyba.
2/17 anonim válasza:
1 dolgot jól látsz. A 4 év egy 14 éves kislány meg egy 18 éves (már-már férfi) között rengeteg. Neki már nem ez a fogjuk egymás kezét kapcsolat kell. A többihez meg te még túl fiatal vagy.
3/17 A kérdező kommentje:
én nem ágyba akarok menni vele!! Normális kapcsolatot szeretnék!
2013. máj. 21. 17:49
4/17 anonim válasza:
Ez nem paedophilia. Ne keverd össze hebephiliával.
5/17 anonim válasza:
Hát akkor egészségedre. A "többet szeretnék" az elég egyértelműen nem Monopolizást jelent. Szerinted mégis mire kellenél neki? Arra amire a többi csaj.
6/17 anonim válasza:
Amúgy ha többet szeretnétek, akkor kit érdekel, hogy más mit gondol? De most komolyan... ti dolgotok.
7/17 A kérdező kommentje:
Én se Monopolizni akarok vele csak egy normális kapcsolatot ahol nem csak megdug aztán utána kidob mint macskát szarni..
2013. máj. 21. 17:56
8/17 anonim válasza:
18 évesen ő már szexet akar. 14 évesen te ehez még kis csitri vagy. Neked még a kézenfogva sétálás való. Értsd már meg h egy 18 évesnek teljesen mások az igényei mint egy 14 évesnek.
9/17 A kérdező kommentje:
honnan tudod hogy ő is olyan??? Mert ő nemolyan h akit lát megdug aztán otthagyja...és nem az neki a fő hogy velem is ezt csinálja.
2013. máj. 21. 18:33
10/17 anonim válasza:
Mert te beleláttál minden kapcsolatába? Tudod h mikor mit csinál?? Majd ha évek óta vala vagy akkor kijelentheted h ő nem olyan meg nem csak azt akarja. Am én sem azt mondtam h CSAK azt akarja, de akarja. 18 évesen neki ez már kell. Ez az élete része. De ha ennyire nem érted meg akkor rohanj hozzá aztán ha elhagy mert nem fekszel alá v jn azzal h "ha szeretsz akkor szexelünk" gyere vissza ide picsogni h milyen szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!