Szabad ilyenkor kisállat kereskedésben vásárolni papagájt? Nimfa vagy hullámos? Főleg hullámos. Mármint kellően betanítható, kezes, szelíd lesz ez is? Mert nem nagyon találok tenyésztőt erre. Gondolom minél fiatalabbat érdemes. Mire kell figyelnem?
Állatkereskedésben semmiképpen ne vegyél madarat! Az eladó bármilyen kort mondhat neked, lehet az a madár 3 éves, közbe az eladó meg fél éveset mond.
Valóban minél fiatalabb madarat érdemes, de mindenképpen keress egy tenyésztőt. Merrefele laksz?
Én a hullámosat javaslom, bár attól függ mennyire bírod a zajt. A nimfa hangosabb, de mindkét madár megfelelő! :)
Bármi kérdésed van, írj privátot is akár! :)
Mi Pesten vettuk a hullamost. Mar nem emlexem az elado mit mondott eletkort illetoen, de 13 evig elt a madar.
A betanithatosag nem attol fugg honnan szarmazik az allat, hanem a gazdaja mennyit foglalkozik vele.
En rengeteget foglalkoztam a madarral es remekul osszebaratkoztunk. Olyan szelid es ovatos lett velem, hogy meg az arcomhoz is kozel engedtem es hagytam, hogy jatszon a szempillaimmal, persze irto finomam csinalta :)
De igaz amit az elso irt, nehez megmondani az eletkorukat, szoval az elado hazudhat is :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!