Tyúk fürdetéshez, milyen lavórt érdemes beszerezni?
Még a rágcsálók okés, kis hörcsögök, tengerimalacok, azokat nem eszem meg. Nyulakat is elég régóta tartunk már háziállatként. Emlékszem még mikor 6-7 éves lehettem husvétra mindig kaptam. (Az se most volt már...)
De az, hogy a tyúkokat is annak tartjuk abszurd. Én tojást tojni tartom őket. Mocsokban sárban, sz*rban élnek(tyúkudvar), be nem vinném a házba. Nem tartanám ketrecben, hogy jajj de aranyos, nem tanítanám trükkökre, de legfőképp nem fürdetném.
Miért ne tarthatna tyúkot?
Kóreában kutyákat zabálnak. Erről ennyit.
Mégegyszer mondom a lényeget!
Én tyúk vagyok érted?! Tapasztalat! Tető előtt és tető után BIZTOS, hogy fürdök, akárhol! Érted?
Miért ne? Én imádom az állatokat, a tyúkokat is! Otthon nem díjazták a hóbortjaimat meg az állatmániám, tehát az otthoni állatsereg megállt egy macskában, kutyában, tengerimalacban és egy papagájban :)
Mióta elköltöztem, bővült a létszám három tyúkkal is, akiket csak kedvencként tartunk, és örülünk a tojásnak, 2 postagalambal, nyuszival és halakkal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!