SOS! Van egy 18 éves fiú akinek sok barátnője volt eddig. Most viszont fiatalabbat szeretene. Hogyan hívjam fel magamra a figyelemét? 14/L
Figyelt kérdés
Annyi még hogy elég sok időt töltünk együtt,kirándulások meg ilyenek..mert jóban vagyunk.Csak én többet szeretenék. És ahogy észrevettem ő is. Csak szerintem elég nagy a korkülönbség...2013. máj. 21. 17:42
11/17 A kérdező kommentje:
elég sok kapcsolatáról tudok és részleteket is...am nemjönnék vissza "picsogni"mert soha nem tenné meg velem. És megérti h én még fiatal vagyok és nem olxanok az elvárásai
2013. máj. 21. 18:41
12/17 anonim válasza:
blablabla. Az csak egy dolog h sokat tudsz a kapcsolatairól, de nem te élted meg őket így nem tudhatod h ő milyen egy kapcsolatban. Sok pasi van aki tök jófejnek tűnik a barátnőjével kettesben meg egy bunkó pöts. De nem is értem h minek írtad ki ezt a kérdést. Már úgy is eldöntötted mert tökre magad alá vagy huggyozva tőle. Még csak annyit h bárki bármit mondhat,ígérhet a tettei attól még állhatnak szöges ellentétben a szavaival. De te persze egy érett, okos, komoly nagylány vagy. Hát hajrá.
13/17 A kérdező kommentje:
azért irtam ki a kérdést mert bizonytalan voltam a nagy korkül. miatt! De nem azért hogy mindenki lehordja azt a fiút! Én ismerem és lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok vele szemben de nem alaptalanul! Egyébként értékelem amiket írsz mert csak jót akarsz de igazad van:kárvolt kiíírni!Csak azt hittem okosabb leszek
2013. máj. 21. 18:50
14/17 anonim válasza:
De az egyáltalán nem lehordás amit írok. Sztem legalábbis. Ezek tények. Tény h egy 18 évesnek általában már szex is kell. Tény h nem tudhatod h valójában milyen és mit akar ha egyszer nem ismered úgy ahogy egy kapcsolatban ismernéd. Az h ezt te ennyire felfújod, csak azt bizonyítja h még borzasztóan gyerek vagy.
15/17 A kérdező kommentje:
nemvagyok gyerek csak szeretem azt a fiút és nehéz elfogadom h igazad van!
2013. máj. 21. 19:10
16/17 anonim válasza:
De hidd el h még gyerek vagy. Voltam én is 14 és persze én is azt hittem h én aztán biztos nem vagyok gyerek. Ma már jókat nevetek ha arra az időszakra gondolok. Mondjuk nem voltam naív, de gyerek voltam. Majd ha idősebb leszel és másképp gondolkodsz akkor megérted h miért mondom h gyerek vagy. Ilyenkor minden pasi aki megtetszik az embernek az "élete nagy szerelme".
17/17 anonim válasza:
Hány álmatlan éjszakát sírtam végig,mert nem vettek soha ember számba a fiúk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!