Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, ha ezek után belefár...

Normális, ha ezek után belefáradtam a csajozásba és kicsit dühös is vagyok már?

Figyelt kérdés

A nekem tetsző csajok közül folyton ebbe a két esetbe bukkanok.

1. Nem foglalt, de buta, felszínes, utálatos, kigúnyol

2. Kedves, értelmes, normális, szép, viszont van pasija (nem a kamuzósról beszélek, hanem, akik adnak elérhetőséget és ott vannak a közös képek a fiújával, van már tapasztalatom a kamuzós amúgy is hamar felismerem)

2013. máj. 20. 13:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nah és ha életed szerelme?

Jó de tudod mit.Ne is válaszolj.Akkor is egy primitív bar*m maradsz a szememben.

2013. máj. 20. 14:03
 22/24 anonim válasza:
Van is gerincem, és igen az világrengető bűn lenne, de ha neki az a fiú jobban kell akkor megérteném.
2013. máj. 20. 14:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, tudod minden múlandó az ember is, lesz más aki legalább ugyanolyan jó.

Persze, lehet hogy abban a pillanatban nem tudom elengedni és arra írtam, hogy AKKOR KIDERÍTEM MI ŰZTE EL, és HA ETIKÁMBA BELEFÉR, NÉZETEIMNEK MEGFELEL a változás amit végbe kell hajtani, meg teszem, Ha nem találok egy másik lányt, mert az életem szerelme se fog örökké élni egyszer úgyis el kell veszítenem vagy most, vagy mikor meghal vagy én meghalok, de egyszer úgyis elmegy... lesz más helyette.

2013. máj. 20. 14:09
 24/24 anonim válasza:
jesszusom. ennyire ragaszkodnak manapság egymáshoz az emberek? lehetőség? ez nem így megy! ha valaki igazán szereti a másikat, akkor nem hagyja el még a hibái miatt sem.
2013. okt. 29. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!