Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Normális, ha ezek után belefár...

Normális, ha ezek után belefáradtam a csajozásba és kicsit dühös is vagyok már?

Figyelt kérdés

A nekem tetsző csajok közül folyton ebbe a két esetbe bukkanok.

1. Nem foglalt, de buta, felszínes, utálatos, kigúnyol

2. Kedves, értelmes, normális, szép, viszont van pasija (nem a kamuzósról beszélek, hanem, akik adnak elérhetőséget és ott vannak a közös képek a fiújával, van már tapasztalatom a kamuzós amúgy is hamar felismerem)

2013. máj. 20. 13:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

De a kérdésem még mindig az.Te örülnél ha elvennék a csajod tőled?

Hogy esne az neked.Azért álljon már meg a menet.

2013. máj. 20. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:
Ezzel sokan vannak még így. A normális és szabad csajok egyre kevesebben vannak és a számuk egyre gyorsabban fogy.
2013. máj. 20. 13:27
 13/24 anonim ***** válasza:

# 10

Relatív, kinek mi a "jó" illetve a "jobb".

2013. máj. 20. 13:28
 14/24 anonim ***** válasza:
Inkább pasizz...
2013. máj. 20. 13:43
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez az élet rendje, mindig az kell "nekünk" ami nincs vagy ami a másé. Ezért voltak és lesznek mindig is háborúk és ellenségeskedések.

Ezért nem kell dühösnek lenni. Ha nem tetszik hagyd a fenébe a csajozást, lehet élni egyedül is...

2013. máj. 20. 13:44
 16/24 anonim ***** válasza:

10-es vagyok. Számoltam azzal, hogy ellenszenves lesz a válaszom.

Mi lesz akkor ha a barátnőm más pasit válasz? Az lesz, hogy más pasit választ. Ha kell küzdök érte, de ha én nem vagyok elég neki, így járt, találok mást aki lesz olyan jó, vagy még jobb. Ha meg kellek, úgyis visszajön.

Igen, relatív az, hogy mi a jó és mi a jobb nem ez volt a kérdés. Az, hogy van barátja nem kizáró ok a meneküléshez, ha kell a csaj, utána mész jelen vagy és előbb utóbb ha tetszik neki amit lát, tapasztal téged választ.

2013. máj. 20. 13:44
 17/24 anonim ***** válasza:

Azért nem hiszem,hogy csak ennyi lenne a reakciód.

Szerintem megakarnád verni a srácot.De tudom te azt mondanád legyél boldog a másik sráccal és mosolyogva félre állnál

2013. máj. 20. 13:46
 18/24 anonim ***** válasza:
Ott helyben lehet. Aztán ha még tetszene a csaj, kideríteném mi űzte el mellőlem, miért váltott, ha épp kedvem lenne változtatni azon, nem köpném az igazi énemet vele arcon, akkor változnék, visszaszerezném. ha meg olyan dolog ami logikátlan lenne változtatni azaz az etikámba belefér, mennék más után, mert mint mondtam, mindig jön újabb. Megverni meg fölösleges a srácot, nem az ő hibája h a csajom őt választotta, ő csak mutatott a csajomnak egy opciót, ami nálam jobb volt, tehát nekem kell javulnom vagy ha nem fér bele a nézeteimbe...hát épp nem én kellettem. Boldogságom nem fog múlni rajta, nem csak vele tudok boldog lenni.
2013. máj. 20. 13:54
 19/24 anonim ***** válasza:
Te tényleg egy "különc" vagy.Neked sincs sok gerinced.A másé az másé.
2013. máj. 20. 13:56
 20/24 anonim ***** válasza:
Az ember nem tulajdon, el tudja dönteni mit akar... csak meg kell mutatni, hogy milyen választásai vannak.
2013. máj. 20. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!