Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik az az életkor, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az az életkor, ahol már tényleg késő belekezdeni a csajozásba?

Figyelt kérdés

19 vagyok, így talán még nincs annyira későn - mondanák sokan, ill. mondják a haverok is. Na de ha semmi tapasztalatom nincs csajozás terén?

Barátnőm ugyan volt már, de az csak szerencsésen alakult, nem kifejezetten csajozásnak indult...

2013. ápr. 11. 15:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
100 felett.
2013. ápr. 11. 15:06
 2/19 anonim ***** válasza:

mikor megtudtad, hogy halálos betegséggel küzdesz és csak fél éved van hátra.

Amúgy meg bármikor csajozhatsz. Az hogy elmúlik a kamaszkor nem egyenlő azzal, hogy innentől kezdve nincs élet. Épp ellenkezőleg. Utána is van. Idősebb emberek ezrei még párkapcsolat után néznek. Sokan még 40 évesen is keresik a párjukat...

2013. ápr. 11. 15:07
 3/19 anonim ***** válasza:
58%
életed utolsó napjáig nem késő... Miért kell nő? mert mindenkinek van? tévedés sok embernek nincs de egyik értelmes szingli sem ugrik a vonat elé. Ne ez legyen az etalon hogy van-e barátnöd. Emberileg legyél értékes személy elsősorban.
2013. ápr. 11. 15:07
 4/19 anonim ***** válasza:
58%

Keso?!

"Aaaa tetszik az a csaj, de mar elmultam 25, mostmar nem mehetek oda..."

Mirol beszelsz oreg? Aki 20 evesen nem csajozott be, az agglegeny lesz halalaig? Honnan szeditek ezt a sok marhasagot?

Nagyfater 70 evesen hazasodott ujra... profin udvarolt az oreg ujnagyinak:D Isten nyugosztalja mindkettot:)

2013. ápr. 11. 15:09
 5/19 anonim ***** válasza:
43%

#2 "mikor megtudtad, hogy halálos betegséggel küzdesz és csak fél éved van hátra." - micsoda?! Akkor jönnek csak az igazi könnyed, futó kalandok! :P

Viccet félre téve: sose késő elkezdeni, bár én szerettem volna hamar megtalálni a párom. Aztán úgy alakult, hogy 39 vagyok, és csak mostanra sikerült.

2013. ápr. 11. 15:09
 6/19 A kérdező kommentje:

Hosszú lenne mesélni erről. :-D

Lényegében eleve unalmasnak tartanának a lányok, hiszen velem "minden rendben"...

2013. ápr. 11. 15:10
 7/19 anonim ***** válasza:
58%

Jaj, ne kezd ezt a rosszfiuimado szoveget, mert jelentelek a modiknak!:D rosszabb esetben megkereslek es pofanvaglak:D

A lanyok szeretik azt, ha tortenik valami.... ez azt jelenti, hogy fel kell allni a gep eloo es bizony kreativnak kell lenni....

2013. ápr. 11. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:

15:14

magyarul rosszfiúnak, mert mellettük pörög az élet. Aki be jár dolgozni, és haza jár pihenni annak nincs kedve elmenni ide meg oda, mert el van FÁRADVA!

2013. ápr. 11. 15:21
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

Ne kezdd....

Az rosszfiusag, amikor elviszed a baratnodet setalni, mozizni, teazni, furdozni? Szerintem nem....

Egy baratno mindig plusz energiat igenyel, bar szerintem meghalalja magat:) akinek nem eri meg, az ne csajozzon...

2013. ápr. 11. 15:23
 10/19 anonim ***** válasza:

"akinek nem eri meg, az ne csajozzon..."

+1

látom te sem dolgoztál még fizikai munkát... 12 órázás után az embernek aludni van kedve, nem sétálgatni, meg fürdőzni. Főleg ha a legközelebbi fürdő 1,5 óra buszozásra van tőlük.

"szerintem meghalalja magat"

Pontosan, szerinted. Én meg tapasztalom hogy nem.

2013. ápr. 11. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!