Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az életkor, ahol már tényleg késő belekezdeni a csajozásba?
19 vagyok, így talán még nincs annyira későn - mondanák sokan, ill. mondják a haverok is. Na de ha semmi tapasztalatom nincs csajozás terén?
Barátnőm ugyan volt már, de az csak szerencsésen alakult, nem kifejezetten csajozásnak indult...
mikor megtudtad, hogy halálos betegséggel küzdesz és csak fél éved van hátra.
Amúgy meg bármikor csajozhatsz. Az hogy elmúlik a kamaszkor nem egyenlő azzal, hogy innentől kezdve nincs élet. Épp ellenkezőleg. Utána is van. Idősebb emberek ezrei még párkapcsolat után néznek. Sokan még 40 évesen is keresik a párjukat...
Keso?!
"Aaaa tetszik az a csaj, de mar elmultam 25, mostmar nem mehetek oda..."
Mirol beszelsz oreg? Aki 20 evesen nem csajozott be, az agglegeny lesz halalaig? Honnan szeditek ezt a sok marhasagot?
Nagyfater 70 evesen hazasodott ujra... profin udvarolt az oreg ujnagyinak:D Isten nyugosztalja mindkettot:)
#2 "mikor megtudtad, hogy halálos betegséggel küzdesz és csak fél éved van hátra." - micsoda?! Akkor jönnek csak az igazi könnyed, futó kalandok! :P
Viccet félre téve: sose késő elkezdeni, bár én szerettem volna hamar megtalálni a párom. Aztán úgy alakult, hogy 39 vagyok, és csak mostanra sikerült.
Hosszú lenne mesélni erről. :-D
Lényegében eleve unalmasnak tartanának a lányok, hiszen velem "minden rendben"...
Jaj, ne kezd ezt a rosszfiuimado szoveget, mert jelentelek a modiknak!:D rosszabb esetben megkereslek es pofanvaglak:D
A lanyok szeretik azt, ha tortenik valami.... ez azt jelenti, hogy fel kell allni a gep eloo es bizony kreativnak kell lenni....
15:14
magyarul rosszfiúnak, mert mellettük pörög az élet. Aki be jár dolgozni, és haza jár pihenni annak nincs kedve elmenni ide meg oda, mert el van FÁRADVA!
Ne kezdd....
Az rosszfiusag, amikor elviszed a baratnodet setalni, mozizni, teazni, furdozni? Szerintem nem....
Egy baratno mindig plusz energiat igenyel, bar szerintem meghalalja magat:) akinek nem eri meg, az ne csajozzon...
"akinek nem eri meg, az ne csajozzon..."
+1
látom te sem dolgoztál még fizikai munkát... 12 órázás után az embernek aludni van kedve, nem sétálgatni, meg fürdőzni. Főleg ha a legközelebbi fürdő 1,5 óra buszozásra van tőlük.
"szerintem meghalalja magat"
Pontosan, szerinted. Én meg tapasztalom hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!