Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a lány kezdeményez, abból...

Ha a lány kezdeményez, abból lehet kapcsolat?

Figyelt kérdés

Úgy vagyok vele, hogy szerintem a lány is nyugodtan ráírhat a srácra, mert egy kapcsolathoz két ember kell, két egyenlő fél. Nem egy jégkirálynő lány, és egy fiú, akinek ki kell tepernie a belét, hogy bizonyítsa, hogy méltó rá.

Azonban egyre inkább érzem azt, hogy ha még helyénvaló is a lánynak kezdeményeznie, úgysem lesz belőle semmi.

Az osztály r...r...rossz nője D: folyton a szerelmére irkál, a pali pedig jól megb**za, de érzelmileg semmi haladás nem következik be neki. Jó, szörnyű, elviselhetetlen az a csaj, így én se lennék vele, de most nem ez a lényeg...

Barátnőm, kedves aranyos lány is ír a srácnak, 1-2 hétig fölöslegesen írt neki, de utána beindultak a dolgok, és most már minden nap beszélnek, és tartalmasak, humorosak a beszélgetések. Mégse sikerül semmit sem elérnie a csávónál, mert annak egy másik lány tetszik, pedig a barátnőm pont az az álomlány, akinek, ha fiú lennék, bármikor a karjaiba omolnék, mert tudom, hogy feltétel nélkül tud szeretni és teljesen megérti, ha épp nem vagyok a toppon.

Nekem is van Szerelmem, régen rengeteget beszéltünk, sokszor rámírt, de valahogy ez abbamaradt, és most nem merem felkeresni. Szerintetek lenne értelme?

17/L

2013. máj. 19. 21:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

*nincs nagy cége az apjának, bocs.

(kimaradt a nincs)

Nálunk is van ilyen egyébként, hogy tudom, a lánynak az az adott fiú tetszene, a fiúnak meg az a lány, de a fiú azt hiszi a lánynak az a nagymenő pénzes bunkó kell, aki rányomult ezért nem mer lépni. Próbáltam finoman segíteni nekik, mert mindkettő nekem mesélte el. :/

2013. máj. 19. 21:48
 12/16 A kérdező kommentje:

11. Na igen, mert amúgy a nagy többség úgy van, hogy csak a pénz számít. Én őszintén fel nem bírom fogni, hogy lehet úgy leélni egy életet, hogy bár minden anyagi dolgod megvan, amit akarsz, elmehetsz akármilyen neves fesztiválra, koncertre, de közben nincs egy őszinte mosoly, összenézés, egy forró csók, vagy egy olyan együttlét, amikor már annyira kívánod a másikat, hogy szinte beleremegsz.

Nagyon, de nagyon érdekes, hogy a többségnek mégis ez kell >.<

Inkább tanulok én is, lesz egy diplomám, és ha még nem is olyan könnyen, de azért elő tudjuk teremteni azokat a dolgokat, amelyekre vágyunk a leendő párommal.

9. Jah :) Egész jó barátság alakult ki, a pasi már SMS-ben kíván sikert a vizsgájához, mert emlékszik, mikor van. Csak én ennyire nem vagyok kitartó, szerintem 2 nap után én már sírnék is. :(

2013. máj. 19. 21:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez butaság. Egyáltalán nincs így a többség. Még az anyagias csajok is gyakran csóró mellett kötnek ki, mert jön a "nagy szerelem". :)

Csak a lányok legnagyobb hibája, hogy irigyek egymásra és szeretik áztatni egymást, ezért megy az "én szent vagyok, de a többi csaj anyagias ribi!"

Igen, vannak anyagias ribik is, de közel se annyi, amennyire eltúlozzák.

Nem kellene egymásra rosszakat mondani. Elhiszem, hogy előre lehet így is jutni, de hosszú távon nem érdemes. A fiúk ilyenkor védik egymást, összezárna, hogy milyen rendesek a férfiak.

A legutolsó trógert is megvédik a haverjai... az ellenségei is... mert a "férfibecsületet" védik.

De a nők? Olyan, hogy nőbecsület? Az ismeretlen fogalom (sajnos). Nem azért hiszik a fiúk, hogy a lányok többsége anyagias, mert tényleg azok. Hisz akkor nem hinnék arról is, aki nem az, esélyt sem adva.

Azért hiszik, mert még a lányok is ezt mondják egymásra, és úgy adják elő, mintha ők lennének az egyedüli kivételek. De nem veszik észre, hogy ezzel a saját nemüket húzzák le. És róluk is ugyanazt fogják gondolni. Ha 10 lányból 9 olyan és 1 bizonygatja, hogy ő (kivételként) nem, miért hinnének épp neki?

2013. máj. 19. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább tanulok én is, lesz egy diplomám, és ha még nem is olyan könnyen, de azért elő tudjuk teremteni azokat a dolgokat, amelyekre vágyunk a leendő párommal."

Ez viszont jó, de ne hidd, hogy rajtad kívül rengeteg lány nem szenvedett meg azért, amije van. :)

2013. máj. 19. 23:14
 15/16 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy ismeretlen fogalom a nőbecsület. Az osztályban pl. a fiúkkal bármit meg lehet beszélni, összetartóak. Mi lányok meg marjuk egymást. D:

Amúgy igazat mondasz, ha jön a nagy szerelem, akkor tényleg képes mindenki feldobni az anyagiakat.

Viszont van, aki nem.

Tudom, hogy sokan megdolgoztak rajtam kívül azért, amijük van, de az is biztos, hogy sokan vannak úgy, hogy inkább a pénz érdekli őket.

2013. máj. 19. 23:32
 16/16 anonim válasza:
na ná ha nem akk leszpo oszt minden jó
2013. máj. 20. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!