Miért utasít vissza mindenki az első kép után? Min kellene változtatnom?
Figyelt kérdés
Családom, barátaim szerint nem vagyok csúnya, sőt van aki meg van győződve arról, hogy bár nem vagyok cicagatyás partyhercegnő kifejezetten szép vagyok. A tapasztalat viszont sajnos nem ezt mutatja. Mindenki csak addig chatel/e-mailezik velem amíg képet nem küldök magamról. A környékemen a fiúk se nagyon érdeklődnek irántam. Szerintetek eddig csak rossz emberekkel próbálkoztam vagy förtelmesen csúnya vagyok és a környezetem csak áltat?
15/L
2013. máj. 19. 20:36
1/31 anonim válasza:
mutas egy képet kiváncsi vagyok mit utasitanak vissza. :)
3/31 anonim válasza:
Fogalmunk sincs hogyan nézel ki, hogy mondjuk meg, hogy min változtass?
4/31 djsonik válasza:
Privátba küldj magadról egy képet ha elég bátor vagy és kiderítjük mi az oka!:) 16/F
6/31 anonim válasza:
én is kérhetek képet?
így nehéz válaszolni?
esetleg face azonosító?
7/31 anonim válasza:
A család meg a barátok persze h azt mondják jól nézel ki...nem nekik kell hinni.
8/31 anonim válasza:
Véleményezném a képet,ha fgondolod.
9/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gépközelben, telóról vagyok, egy-fél óra múlva tudok képet küldeni!
2013. máj. 19. 20:42
10/31 anonim válasza:
velem csetelhetsz :))
amúgy ha lenne kép könnyebb lenne megmondani....
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!