A lányok irigységből ócsárolják, és ribancozzák le a "plázacicákat"?
Úgy értem, hogy mindig azzal jönnek a lányok, hogy rossz helyen keresgélek, meg rossz lányokkal ismerkedek, ezekből erednek a kudarcaim.
Igen ám, de kétféle női típussal nem próbálkoztam még soha: a plázacicákkal, és az extrémebben kinéző lányokkal.
Akkor ezen elmélet szerint ők lennének a rendes lányok?
De mégis mindig rájuk célozgatnak, mikor azt mondják, hogy rossz lányokkal ismerkedek.
Ez csak azért van, mert irigyek rájuk, hogy úgy néznek ki, mint ha egy férfimagazin címlapjáról léptek volna ki?
egyet értek az előttem szólókkal. én is tudom csodálni, és igen, megnézni is hogy ez vagy az a lány milyen szép arcú milyen jó neki, vagy annak a másiknak milyen szép az alakja....stb
a plázacica kategória is azért taszít, ahogy viselkednek, és a stílus. ha valaki nem olyan mint ők: hidrogénezett + póthaj, műmell, műköröm, agyon szolizott bőr, műszempilla...és ehhez hasonlók, akkor azt lenézik. Tehát több ilyen típussal találkoztam, mind kinevette, gúnyolta azokat a lányokat akik normálisan néztek ki, nem volt rajtuk hat kiló festék, és szolárium barna bőr, meg műhaj, ezeket a lányokat már igénytelennek bélyegezték meg.....
én az ilyen nőkre nem irigykedem. hiába vagyok csúnyább az átlagnál.
a plázacica, és a csinos nő nem ugyan az!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!