Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok irigységből ócsároljá...

A lányok irigységből ócsárolják, és ribancozzák le a "plázacicákat"?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mindig azzal jönnek a lányok, hogy rossz helyen keresgélek, meg rossz lányokkal ismerkedek, ezekből erednek a kudarcaim.

Igen ám, de kétféle női típussal nem próbálkoztam még soha: a plázacicákkal, és az extrémebben kinéző lányokkal.

Akkor ezen elmélet szerint ők lennének a rendes lányok?

De mégis mindig rájuk célozgatnak, mikor azt mondják, hogy rossz lányokkal ismerkedek.

Ez csak azért van, mert irigyek rájuk, hogy úgy néznek ki, mint ha egy férfimagazin címlapjáról léptek volna ki?

2013. máj. 19. 08:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
87%
Nem irigységből, henem mert igazuk van.
2013. máj. 19. 08:20
 2/28 A kérdező kommentje:
Akkor a logikai bukfencet mivel lehet magyarázni?
2013. máj. 19. 08:23
 3/28 Aladárkiss ***** válasza:
38%
Persze, hogy irigységből. Most gondolja bele nem egy olyan lányt ismerek aki koca túlsúlyos és mind egytől egyig utálja a plaza cicákat. Irigyek rájuk, hogy ő soha nem lehet dekoratív lány. Ezért ócsárolják meg társaságba kibeszélik nézd már, hogy nézz ki. pedig titokban mindig is ilyenre vágyik, hogy dekoratív legyen és kelljen mindenkinek.
2013. máj. 19. 08:26
 4/28 anonim ***** válasza:
41%
mondjuk nem értem, miért minősítene vkit az, h szeret csinosan kinézni és ad a külsejére, miért hiszik egyesek, h ezzel a belső hiányosságait próbálná kompenzálni
2013. máj. 19. 08:27
 5/28 anonim ***** válasza:
48%

Nekem csak egy dolog a furcsa,hogy a magukat normálisnak nevező lányok fröcsögve szidják a plázacicákat ahogy csak bírják.

Nálam jó nagy mínusz ha valaki ennyire elvakultan gyűlölködik..

Ráadásul sokszor a náluk szebb,de amúgy rendes lànyt is r*bancozzák.

2013. máj. 19. 08:28
 6/28 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezt veszem észre, hogy a lányok között csak egy különbség van a külső.

Aki szép az plázacica, legyen belül rendes vagy sem.

Aki kevésbé szép, az "normális lány".

Nem veszik észre a "normális lányok", hogy ez mennyire röhejes?

2013. máj. 19. 08:31
 7/28 A kérdező kommentje:
De örülök, hogy egyet értetek velem és nem csak én látom ilyennek a világot. Akkor mégsem az én készülékemben van a hiba :)
2013. máj. 19. 08:31
 8/28 anonim ***** válasza:
46%
Ja,a másik észrevételem,hogy néhány lány meg teljesen el van szállva attól hogy ő "normális lány". Az erre épített egójuk meg p.cicákét is felülmúlja..
2013. máj. 19. 08:39
 9/28 anonim ***** válasza:
32%
Bizony, irigységből. De ne várd hogy ezt egy nő is be fogja vallani :)
2013. máj. 19. 08:47
 10/28 anonim ***** válasza:
21%

Egyértelmű, h irigység.

Ill az előttem lévőnek is igaza van, sok olyan nő ismerősöm van, akinek az énképe meg a valódi tulajdonságai elég távol állnak egymástól.

Úgy gondolja, h ő a normális, megértő, kedves lány, akinek nincsenek magasan elvárásai.

Közben meg neki a szakmunkás nem jó, de ez is csak mentős, az is h néz ki?

Stb.

2013. máj. 19. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!