A lányok irigységből ócsárolják, és ribancozzák le a "plázacicákat"?
Úgy értem, hogy mindig azzal jönnek a lányok, hogy rossz helyen keresgélek, meg rossz lányokkal ismerkedek, ezekből erednek a kudarcaim.
Igen ám, de kétféle női típussal nem próbálkoztam még soha: a plázacicákkal, és az extrémebben kinéző lányokkal.
Akkor ezen elmélet szerint ők lennének a rendes lányok?
De mégis mindig rájuk célozgatnak, mikor azt mondják, hogy rossz lányokkal ismerkedek.
Ez csak azért van, mert irigyek rájuk, hogy úgy néznek ki, mint ha egy férfimagazin címlapjáról léptek volna ki?
Nekem csak egy dolog a furcsa,hogy a magukat normálisnak nevező lányok fröcsögve szidják a plázacicákat ahogy csak bírják.
Nálam jó nagy mínusz ha valaki ennyire elvakultan gyűlölködik..
Ráadásul sokszor a náluk szebb,de amúgy rendes lànyt is r*bancozzák.
Igen, én is ezt veszem észre, hogy a lányok között csak egy különbség van a külső.
Aki szép az plázacica, legyen belül rendes vagy sem.
Aki kevésbé szép, az "normális lány".
Nem veszik észre a "normális lányok", hogy ez mennyire röhejes?
Egyértelmű, h irigység.
Ill az előttem lévőnek is igaza van, sok olyan nő ismerősöm van, akinek az énképe meg a valódi tulajdonságai elég távol állnak egymástól.
Úgy gondolja, h ő a normális, megértő, kedves lány, akinek nincsenek magasan elvárásai.
Közben meg neki a szakmunkás nem jó, de ez is csak mentős, az is h néz ki?
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!