Vagy mert van eszük. Én is utálom a ribancokat, mert mindig betalálnak maguknak.
18/f
2013. máj. 19. 08:51
12/28 anonim válasza:
Én sose a külső alapján nevezek valakit ribancnak, inkább a viselkedése olyan:$$ hozzáteszem, hogy engem is ribancoztak már le, és nagyon nem értettem, hogy miért.. csak a külső alapján senkiről nem tudunk valós véleményt alkotni:))
2013. máj. 19. 09:10
13/28 anonim válasza:
Én magam "normális" lánynak tartom:D de soha nem szidtam a tőlem szebb lányokat, sem a csúnyábbakat. Inkább engem beszéltek ki a hátam mögött mondjuk ezek az általatok "plázának" hívott csajok,ha olyan fiúval jöttem össze aki az ő körükben mozgott,érdekes módon mindig kitaláltak valamit, hogy én egy r.ibanc vagyok könnyen kapható holott nem is ismertek. Szóval ez igazából oda vissza játszik.Persze mindkét oldalt vannak kivétlek.De én is azt tapasztalom mint lány hogy a szebb lányokkal jobb barátkozni mert a csúnyák nagyon rosszindulatúak nem elégedettek önmagukkal, persze a szépekkel is vigyázni kell hajlamosak a barátodat lenyúlni és álszenteskedni.
2013. máj. 19. 09:11
14/28 anonim válasza:
A plázacicák nem egyenlőek a csinos lányokkal. A plázacicaság életmód, amit én el is ítélek, és nem fog senki meggyőzni arról, hogy ettől lesz valaki jó nő.
Aki csak ebben él, hogy járja a plázákat, affektálva beszél, kihívó, csiricsáré ruhákba öltözködik mert annyira figyelemhiányos, és az észt, a jellemet nem tarja semmire, az az én szememben mindig is csak egy ostoba pics@ lesz, semmi több.
2013. máj. 19. 09:44
15/28 anonim válasza:
Dehogy irigylem őket :) Örülök hogy nem vagyok olyan.Teljes mértékben egyetértek a 14-essel.Én mondjuk általában azért nézek rájuk ferde szemmel, mert számomra irritáló a viselkedésük. Ja és a legtöbb ilyen lányt én nem tartom magamnál szebbnek, sőt :) Ezek a lányok általában eléggé mesterkéltek, én pedig inkább a természetesség híve vagyok. :)
2013. máj. 19. 11:09
16/28 A kérdező kommentje:
15: mit jelent nálad a természetesség? hogy nem szőrtelenítesz?
2013. máj. 19. 11:15
17/28 anonim válasza:
16-os, nem azt jelenti nálam. :) Az inkább ápoltság kérdése, sem mint természetességé :) Ez alatt azt értettem, hogy nincs műkörmöm, nem szolizom p*csa barnára magam, nincs póthajam és nem kenek magamra egy rakat sminket műszempillákkal és egyebekkel egybekötve. :) Lehet, hogy ezt kijelenteni túlzás, mert nyilván nem minden plázacica néz ki így, de én elég sok ilyen lányt ismerek a környezetemben (sajnos). :)
2013. máj. 19. 11:19
18/28 anonim válasza:
Engem is inkább a viselkedés irritál, ugyanis általában az ilyen "dekoratív" hölgyek affektálnak, nyafognak, hisztiznek, csak a külsejükkel törődnek. Szerencsére sok olyan, szerintem szép lányt is ismerek, akik értelmesek is, és van agy a fejükben, amit nem csak az alap élettani funkciók fenntartására használnak.
2013. máj. 19. 13:24
19/28 anonim válasza:
Többségben irigyek és rosszindulatúak, mondom ezt lányként.
Nálam speciel hatalmas negatívum az, ha valaki ítélkezik, gyűlölködik, másokkal foglalkozik. Ahelyett, hogy magukat csiszolnák, inkább másokat húznak le.
2013. máj. 19. 13:26
20/28 anonim válasza:
14-es pontosan !!!!!!
Plázacicaság, nem egyenlő a csinos nővel.
Én nem azért utálom a plázacicákat, mert irigy lennék rájuk, hanem a stílust amit képviselnek (sok smink, műszempilla, agyon szolizás, műhaj stb stb)
Vannak nálam sokkal szebb csinosabb nők, őtet érdekes módon nem ribancozom le, hanem csodálom szépségét, gyönyörű testét.
Szóval egyáltalán nem irigységből szidom őket, mert ha irigységből ócsárolnám le őket, akkor nem dicsérném a nálam szebb lányokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!