Lehetséges, hogy az, amit sokan köztük én is hatalmas előnynek gondoltam, valójában inkább hátrány, ti mit gondoltok erről?
Sokáig úgy gondoltam meg folyton hallottam másoktól is, hogy de jó már nekem, hogy egy hatalmas nagy városban van lehetőségesm csajozni (Debrecenben), de igazából ma már inkább hátránynak érzem ezt és szívesebben ismerkednék falusi vagy valami kisvárosi lányokkal. Tapasztalataim szerint a nagyvárosi csajok igényei magasabbak, jobban válogathatnak fiúk terén, jobban igénylik a luxus, kényelmes életet (ájfon, kocsikázás, nyarlások) ráadásul elég zárkózottak is, sietnek folyton, bizalmatlanabbak.
Igazából én megelégednék egy aranyos, kedves, átlagos külsejű, de jellemre rendes, megértő, kedves, hűséges, értelmes, normális barátnővel is, sok szép lány van egy nagyvárosban, de nekem már sokszor túlságosan is szépek, túl sok, nincs nekem ekkora igényem, túl tökélyek külsőre, viszont jellemre meg messze nem azt adják, amire vágyom, tisztelet a ritka kivételnek. Na és ti hogy látjátok ezt?
1.most komolyan egy 200 ezres varos szamit hatalmasnak?:D
2. lehet hogy nem a csajokban van a hiba hanem a fiukban, akik itt sirnak gyakorin, semmi jellemuk es ferfiassaguk sincsen.ez olyan mintha egy 160centis kover ronda fiu sirna hogy miert nem jon ossze vele megan fox..nem is tudom..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!