Hol ismerkedjek, ha nincs facebookom?
Figyelt kérdés
Ma már nagyon sokan facebookon ismerkednek. Nekem nincs facebookom, és nem is akarok oda regisztrálni, mert időrablónak tartom, meg amúgy sincs 1 ismerősöm sincs. De akkor hol tudnék ismerkedni? Élő azért nem jó, mert visszataszító külsőm van, szóval azért jobb a net, mert ott talán meg tudom mutatni azon belső értékeimet, amik talán elfeledtetik a katasztrofális külsőm.2013. ápr. 29. 22:22
11/14 anonim válasza:
Buta kérdésnek tűnhet, de ismerősöd, haverod nem tud ebben segíteni? Pl. bemutatja egy lány ismerősét, akivel esetleg megismerkedhetnétek.
12/14 A kérdező kommentje:
11: Alapjában véve nem buta kérdés, de erre a válasz kiolvasható már a kérdésben:
"meg amúgy sincs 1 ismerősöm sincs"
Szóval ez az út kizárva.
2013. ápr. 30. 10:21
13/14 anonim válasza:
Csak dolgozol vagy dolgoztál, tanultál valahol.
Próbálj meg a munkatársakkal, iskolatársakkal kapcsolatot teremteni.
Nem csak azokkal, akik szóba jöhetnek, mint partner, hanem bárkivel, mert rajtuk keresztül másokat is megismerhetsz.
Pécsről állandóan mennek ingyenes túrák a hegyekbe, menj el egyre-kettőre.
14/14 A kérdező kommentje:
Mindig is kiközösített voltam.
A túrákon meg az én korosztályom nem képviselteti magát. Meg amúgy is, a csoportos túrákba beleőrülnék, hogy olyan lassan kell menni. Igaz, hogy rettenetesen dagadt vagyok, de elég gyors a gyalogló tempóm.
2013. ápr. 30. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!