Hol ismerkedjek, ha nincs facebookom?
Figyelt kérdés
Ma már nagyon sokan facebookon ismerkednek. Nekem nincs facebookom, és nem is akarok oda regisztrálni, mert időrablónak tartom, meg amúgy sincs 1 ismerősöm sincs. De akkor hol tudnék ismerkedni? Élő azért nem jó, mert visszataszító külsőm van, szóval azért jobb a net, mert ott talán meg tudom mutatni azon belső értékeimet, amik talán elfeledtetik a katasztrofális külsőm.2013. ápr. 29. 22:22
2/14 anonim válasza:
Jól teszed!! Ha nem vagy még fent sztem ne is regisztrálj.
3/14 anonim válasza:
Akkor pl. itt. A Facebook-függők amúgy is nyomik. Megismerkedsz ott valakivel, összejöttök, aztán később azon fog problémázni, hogy hogy merészeled mások képeit "lájkolgatni", miért nem az övét "lájkolod".. :))
4/14 A kérdező kommentje:
1: 26F pécs
2013. ápr. 29. 22:29
5/14 anonim válasza:
Ezt a facebook-os ismerkedést ti komolyan gondoljátok? Szerintetek hány kapcsolat vagy kufirc alakult ki így? Ráírsz valami full ismeretlenre, és majd abból lesz valami? Próbálkozz inkább élőben, bármennyire is csúnya vagy!
6/14 anonim válasza:
Ha ronda vagy, akkor se facebooon, se máshol nem kedvesek veled a lányok. Tapasztalatból beszélek. Én szoktam élőben és facebookon is kezdeményezni, de amint meglátják hogy nézek ki külsőre egyből elutasítanak, lekoptatnak. A csajoknak csak a külső számít, csak a magas, jóképű fiúk kellenek nekik, a többi fiút elutasítják, kigúnyolják, megalázzák.
Szóval csak a magas, jóképű fiúknak szabad leszólítani lányokat, mert őket várják a lányok, őket veszik emberszámba is. A lányok szemébeen a csúnya fiúk kis férgek, akiket el kell taposni, akiknek úgysinscsenek érzelmei, érzései.
7/14 A kérdező kommentje:
Élőben is ismeretlenekkel veszed fel a kapcsolatot lényegében. Ilyen szempontból nincs különbség. Viszont élőben mindjárt megítélik az embert a külseje alapján, míg neten csak akkor, ha képet küldök. Abból is lehet játszani, hogy a lehető legelőnyösebb legyen (bár azokon is félelmetesen ronda vagyok.)
2013. ápr. 29. 22:34
8/14 anonim válasza:
#6: Beszélsz itt össze-vissza baromságokat. Szóval akkor csak jóképű és ocsmány formák élnek a világon? Vannak teljesen átlagos srácok, és lányok is. Nem kéne ilyen negatívan hozzáállni a dolgokhoz, mert így a büdös életben egy nőd nem lesz..
9/14 A kérdező kommentje:
6: Igen, ezt én is többször tapasztaltam már. Próbálkoztam élőben is régebben, de elegem lett belőle, hogy 1 percig sem tudok eljutni élőben, mert azonnal lepattintanak.
2013. ápr. 29. 22:36
10/14 anonim válasza:
Hát bizonyára komoly előrelépés lesz ha meglát élőben a társ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!