Hol ismerkedjek, ha szinte sehova sem járok el?
Én is ugyan így vagyok vele, meló hiány miatt én is otthon dekkolok. Majd csak találkozom valami normális sráccal ezzel biztatom magam :)
24/l
Itteni ismerkedéssel már megégettem magam, de erről nem szerettem volna beszélni.
Én el szoktam járni a barátnőimmel ide-oda, meg járok nyelvsuliba is.
Tessék: [link] Írtad hogy szeretsz bringázni meg erdőt járni itt találhatsz társakat is hozzá.
Az esély mindig megvan :)
4-es, nem hirdetésként írtam a hozzászólásomat :D Csak leírtam hogy ugyanabban a helyzetben vagyok :D
3. voltam :)
Nekem is ez a problémám,csak én 20/L vagyok. Nem rég szakítottam a barátommal,és most eléggé egyedül vagyok...Bulizni sosem jártam,már az is nagy esemény,ha a faluba kilépek,mivel én boltba sem járok. Nem arról van szó,hogy bent kockulok, mert kint vagyok az udvaron, de csak családtagokkal találkozom. Ha kimozdulok esetleg, akkor is csak barátnőmmel, de ő meg elég ritkán ér rám. Persze ilyenkor mindig lenne pár srác, akivel tudnék ismerkedni, de sajnos ez nagyon ritkán van így, és a fiúk pedig elég be*zariak itt. :) Ma voltam én is biciklizni, meg is néztek a fiúk, de sokra nem mentem vele, mert ugye nem volt alkalmuk leszólítani. Egyedül elég hülyén érzem magamat az utcán, vagy a faluban sétálgatva, ezért nem is szoktam. Egyedül a bicózás jöhet szóba, de azzal nem megyek semmire, szóval marad az a pár alkalom az ismerkedésre, mikor barátnőm eljön velem sétálni. Amúgy neked nincs valami ismerősöd, akivel tudnál elmenni ide-oda?
Én még azért szerencsésnek mondhatom magamat, mert olyan faluban élek, ahol sok helyes srác van, és nagyon kevés jó csaj. :D Na de ez nem az én sztorim. Szerintem egyértelmű, hogy ha nem akarsz neten ismerkedni (ami szerintem is gagyi), akkor el kell menned valahova néha-néha. Ha nincsenek ismerőseid, akikkel elmehetnél, akkor magad az a megoldás, hogy bicózgatsz és sétálgatsz emberek között is. Esetleg kitalálsz valami új hobbit, deszkázás v bármi. Vagy neki állsz futni (én most ezt tervezem,csak nem tudom mennyire leszek bátor hozzá:D), és futsz a faluban, ha meglátsz egy jó csajt, megállsz, és megkérdezed nincs-e egy kis vize.:D Esetleg nincs kutyátok? Őt elvihetnéd sétáltatni, még ha kertesházban éltek is.:) Kutyussal könnyű ismerkedni. Amúgy én is utálom a tömeget, igazából szinte egy az egyben azt írtad le, ami én vagyok, csak én 20/L-ban. Úgyhogy azért engem is érdekelnek a válaszok. :)
"A keresés sajnos nem hozott eredményt."
Csak ennyire vagyok az Isten háta mögött. :D Köszönöm ettől független a tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!