Hol ismerkedjek, ha szinte sehova sem járok el?
20/L, fogadd együttérzésem! Tehát ha megnéznek, Te pont egy jó csajnak számítasz a kevésbéjónőfalván? :D Egyszer kapni kellene az alkalmon, velem hasonló nem igazán történik. Persze vannak itt is gyönyörű lányok bőven, de nekem ennél azért több kell (izé, nem telhetetlen vagyok, csak elég fura az ízlésem és jó, ha meg is értjük egymást, van közös téma, miegyéb). Ismerősöm van, de kevés, néha összefutunk pár szóra, beülünk kávézóba, vagy pubba, de érdekes mód még sosem találkoztam ott olyankor lányokkal.
Azt amúgy nem mondtam, hogy nem akarok neten ismerkedni, de lássuk be, van vagy 5%, hogy pont itt fogom megtalálni a párom. Az is valami, de ha eddig nem jött be, akkor ezután is így marad szerintem. Társkereső nem pálya (tesztelve), itt pedig mindenkinek van valami elég súlyos lelki baja, akit eddig megismertem. Nekem is, többek közt, de azt is épp elég leküzdenem.
Szerinted ha megállnék egy vadidegen lánynál, hogy van-e vize, nem köpne szemközt? :D Kutyám nincs, társasházban nem is érezné jól magát szegény. A tippeket tőled is köszönöm, jókat mondtál! Remélem, hogy hamarosan Te is párra lelsz! :)
Yorxun Yorxun
Igen, ez manapság ilyen egyszerű, csettintésre megy minden...
Yorxun Yorxun
Anyagi oka van, hogy jelenleg itt vagyok. Pest a jövő, de az még odébb van.
poiu
Olyan hobbim nincs, amihez mások is kellenének. Olyan viszont van, amit egyedül űzök.
Yorxun Yorxun
És természetesen az albérlet is csak 3-szor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!