Kérdezzem meg, vagy inkább hagyjam?
Regisztráltam 1 oldalra ahol külföldiekkel lehet beszélgetni az adott nyelv gyakorlása miatt.
Rámírt csütörtökön 1 japán fiú. Mondta h szép a szemem (igazából magamról nem töltöttem fel képet csak a szememről) kérdezte mit csinálok,milyen zenét szeretek.Írta h ő is a pop-ot meg a rock-ot szereti. Írtam neki, h meséljen magáról, és kb 20 perc múlva észrevettem h nem online(jó,tudom h nagy az időeltolódás,meg minden,de annyit írhatott vna h mennie kell).Azóta sem jött válasz és annyit sem írt h bocsi vagy vmi pedig volt fent azóta.Pedig elég helyes és amúgy is bolondulok Japánért már kicsi korom óta.
Szóval nem értem ezt az egészet, h ha ő írt rám akk miért lépett le csak úgy? Szerintetek írjak rá h miért lépett le? Vagy inkább hagyjam annyiban a dolgot?
Igen, mert szeretek külföldiekkel beszélgetni és kérdezősködni az országról, stb.
De am meg egyszerűen csak rosszul esett h rámír,tök jól elbeszélgetünk utána meg csak úgy puff lelép.
Nem akarok én tőle semmit, csak nah...én ilyen vagyok. Rosszul esik ha valaki bunkón viselkedik velem,akkor is,ha nem ismerem.
A japán szokásokat is ismered? Nem lehet, hogy ők ezt a búcsúzósdit nem veszik olyan nagyon komolyan, és most úgy illene, hogy te írj rá?
Szerintem próbálj meg vele most te beszélgetni, mivel először ő írt rád, amúgy is ez a logikus.
Hát sokat olvastam már japánról,de sehol nem említették h nem számít bunkóságnak a beszélgetés közepén lelépni. Ráadásul mit írhatnék neki? Nem nagyon tudom h mire véljem a dolgot így azt sem tudom h mit írjak... :/
Egyébként 17 éves vagyok, és igen,tudom h kemény dió. De szerencsére eltudom folytani az érzéseim a nagyvilág elől, nem borulok ki mindenen. Ha meg vmi rosszul esik,de tudom h nem nagy dolog, akkor itthon kiduzzogom magam és annyi. :)
Okés. :)
Köszi szépen. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!