Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kérdezzem meg, vagy inkább...

Kérdezzem meg, vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Regisztráltam 1 oldalra ahol külföldiekkel lehet beszélgetni az adott nyelv gyakorlása miatt.

Rámírt csütörtökön 1 japán fiú. Mondta h szép a szemem (igazából magamról nem töltöttem fel képet csak a szememről) kérdezte mit csinálok,milyen zenét szeretek.Írta h ő is a pop-ot meg a rock-ot szereti. Írtam neki, h meséljen magáról, és kb 20 perc múlva észrevettem h nem online(jó,tudom h nagy az időeltolódás,meg minden,de annyit írhatott vna h mennie kell).Azóta sem jött válasz és annyit sem írt h bocsi vagy vmi pedig volt fent azóta.Pedig elég helyes és amúgy is bolondulok Japánért már kicsi korom óta.

Szóval nem értem ezt az egészet, h ha ő írt rám akk miért lépett le csak úgy? Szerintetek írjak rá h miért lépett le? Vagy inkább hagyjam annyiban a dolgot?

2013. ápr. 13. 19:39
 1/8 anonim válasza:
komolyan ekkora feneket kerítesz egy 20perces csetelésnek?
2013. ápr. 13. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekelne,amúgy is messze van.
2013. ápr. 13. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, mert szeretek külföldiekkel beszélgetni és kérdezősködni az országról, stb.

De am meg egyszerűen csak rosszul esett h rámír,tök jól elbeszélgetünk utána meg csak úgy puff lelép.

Nem akarok én tőle semmit, csak nah...én ilyen vagyok. Rosszul esik ha valaki bunkón viselkedik velem,akkor is,ha nem ismerem.

2013. ápr. 13. 19:43
 4/8 anonim válasza:
nem tudom mennyi idős lehet de ha ennyitől rosszul érzed magad, hogy nem írnak vissza chat-en akkor bizony neked kemény dió lesz ez az élet nevezetű dolog :)
2013. ápr. 13. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

A japán szokásokat is ismered? Nem lehet, hogy ők ezt a búcsúzósdit nem veszik olyan nagyon komolyan, és most úgy illene, hogy te írj rá?

Szerintem próbálj meg vele most te beszélgetni, mivel először ő írt rád, amúgy is ez a logikus.

2013. ápr. 13. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Hát sokat olvastam már japánról,de sehol nem említették h nem számít bunkóságnak a beszélgetés közepén lelépni. Ráadásul mit írhatnék neki? Nem nagyon tudom h mire véljem a dolgot így azt sem tudom h mit írjak... :/

Egyébként 17 éves vagyok, és igen,tudom h kemény dió. De szerencsére eltudom folytani az érzéseim a nagyvilág elől, nem borulok ki mindenen. Ha meg vmi rosszul esik,de tudom h nem nagy dolog, akkor itthon kiduzzogom magam és annyi. :)

2013. ápr. 13. 20:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Kezdhetnéd mondjuk egy "Szia, mi újság?"-gal. Ha erre nem ír vissza, legalább egyértelmű lesz. És különben is egyszeri alkalom volt, lehet, hogy tényleg sürgős volt neki. Egy alkalom nem mérvadó.
2013. ápr. 13. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Okés. :)

Köszi szépen. ^^

2013. ápr. 14. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!