Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Hagyjam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal, amikor kiránduláson voltam. Megtetszettünk egymásnak, de elég messze lakunk egymástól, így csak facebookon meg skype-on tudunk beszélni. Egy ideig rendszeresen beszéltünk, demost már egyre kevesebbet. Nem tudom, hogy a táv miatt vagy mert már nem érdeklem.....már nem ír és ha én írok, akkor se ír mindig vissza...szóval érdeklődjek még felőle? írjak neki??
2013. ápr. 3. 19:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges
2013. ápr. 3. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem érdemes írnod neki!
2013. ápr. 3. 20:01
 3/8 canadafan ***** válasza:
100%
Ezekkel a távkapcsolatokkal sajnos ez a probléma, hogy egy idő után megkopik ha nem tudtok találkozni. A fiúk kevésbé vannak oda a csak barátság dologért. Az is lehet, hogy közben neki lett egy barátnője és ezért visszafogottabb. Ha akkor tetszettél neki akkor nyilván most is érdekelnéd, de ez sajnos egy ilyen helyzet, ha nem tudtok/akartok találkozni akkor nyugodj bele és nézz körül, hátha a közelben is van olyan jó srác akivel lenni esélyetek.
2013. ápr. 3. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem írj neki egyszer egy levélszerűséget hogy eddig rendszeresen beszéltetek most meg már nagyon ritkán és hogy te igazán szeretnél mert hogy milyen jóba lettetek a táborba meg facebookon is milyen jól elbeszélgettetek de egyáltalán nem akarsz nyomulni vagy ilyenek de te olyan lány vagy aki szereti tisztán látni a helyzetet és hogy úgy érezted hogy alakult köztetek valami most meg ez a semmi sincs érzés nagyon rossz és mondja meg hogy mit akar vagy mit történt hogy így viselkedik mert ez neked elég rosszul esik. Szerintem valami ilyesmit fogalmazz meg szebben és ha arra sem veszi a fáradságot hogy erre írjon akkor hagyd. Viszont ez lehet hogy észhez téríti és mg bármi lehet :) Hajrá!!!
2013. ápr. 3. 20:05
 5/8 A kérdező kommentje:
nem tudom...hát ha már hárman is azt írják h felesleges...akkor...
2013. ápr. 3. 20:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Hallgass az utolsóra és mondd meg, mi volt. :)
2013. ápr. 3. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:
hát megírtam neki.....és nem írt vissza..pedig látta....
2013. ápr. 4. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ostoba f*sz, hagyd.
2013. ápr. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!