Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom melyik kategóriába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom melyik kategóriába kéne írjam, ezért ide: Összevesztem a legjobb barátnőmmel, letiltott és nem keres. Lépjek vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés
nyáron összevesztünk, mert ő megigért valamit amit nem tartott be, én beszóltam neki,, és ezen megsértődött. Aztán pár napra rá törölt majd tiltott. Nekem nagyon hiányzik és volt már, hogy egy fszág miatt 2 évig nem beszéltünk. De akkor is én kerestem újra... Most keressem, vagy írjak neki smst vagy mit csináljak szerintetek?
2012. dec. 18. 18:51
 1/9 Fke ***** válasza:
Szerintem pihentesd a dolgot, aztán keresd jövő héten.
2012. dec. 18. 18:54
 2/9 A kérdező kommentje:
augusztus óta nem pihent eleget?
2012. dec. 18. 18:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen szinten képes megsértődni, akkor egyszerűbb neked nélküle, vagy neki nélküled, ha tényleg olyanokat szólsz be neki.
2012. dec. 18. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:
ennyi volt a beszólásom: őgy volt együtt megyünk túrázni, reggel tali a szokott helyen, majd ő este fél 12kor közli, hogy bocs nincs kedve. mondtam s ezt mikor akartad közölni? és ezen megsértődött...
2012. dec. 18. 19:12
 5/9 Fke ***** válasza:
hagyd a f.aszba. nem kell ilyen barát. keress valaki értelmeset.
2012. dec. 18. 19:13
 6/9 A kérdező kommentje:
igazad van de az a baj hiányzik a hülye feje. ő volt az egyetlen akivel tényleg mindent meg tudtam beszélni csak ez a hülye sértődős fajtája pff
2012. dec. 18. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ne haragudj, de ha ezen képes úgy besértődni, hogy utána nem is keres, na ez nem barát.

Egyébként lesznek az életben nehézségei ilyen hozzáállással, kénytelen lesz majd alább adni a konokságából.

2012. dec. 18. 20:01
 8/9 A kérdező kommentje:
akkor szarjam le, ezt mondjátok? csak nehéz, nagyon nehéz.
2012. dec. 18. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy milyen ez, engem még le is hordott nagyon durván az ún. barátnőm mielőtt megszakítottuk a kapcsolatot, üzeneteket is küldözgetett, nagyon rossz volt átélni, hatalmas csalódás.

Az idő múlásával egyre könnyebb lesz, addig is ismerkedj másokkal, és ne gondolkodj a múlton.

2012. dec. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!