Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék ismerkedni,...

Hogyan tudnék ismerkedni, pasizni?

Figyelt kérdés

Mindenki mondja, hogy a nőknek milyen könnyű, de egyáltalán nem látom ezt így.

21 éves vagyok és lövésem sincs, hogyan ismerkedjek.

A külsőmmel nincs gond, jobb alakom van, mint egy körülrajongott cicababának, csinosan öltözködöm, adok magamra, fejre sem vagyok csúnya. Szóval a probléma nem itt van szerintem.

Még csak azt sem lehet mondani, hogy otthonülő lennék, mert egyáltalán nem így van. Levelezőn tanulok, dolgozok, gyerekkorom óta tagja vagyok egy sportegyesületnek, konditerembe, előadásokra járok. Van két barátnőm és két fiú barátom (egyik meleg, másik foglalt). Velük néha eljárkálok koktélozni meg ide-oda, de ennyi. A társasági életem ki is merül ezekben és a sportban. Bulizni nem járok, nem is vonz és a jelenlegi életmódom nem is engedné. Szóval elég kevés ismerősöm van, nem vagyok éppen társasági ember.

Interneten nem akarok ismerkedni, mert ritkán jutok a gép elé. Nem tudnék órákig chatelni, levelezni (ezért ne is írjatok privátot).

Mi a teendő szerintetek?

2013. márc. 25. 21:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ismerkedés pont arról szól, hogy két ismeretlen ember megismerje egymást. Na ez jó hülyén hangzik :)
2013. márc. 25. 21:42
 12/14 A kérdező kommentje:
Jó, de az mégiscsak hülyén jön ki, hogy odamegyek egy vadidegen emberhez. :D Ezt így nem lehet szerintem...
2013. márc. 25. 21:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha suliba jársz, vannak hobbijaid, akkor nehezen hiszem el, hogy ne keltetted volna fel valakinek a figyelmét (már csak a külsőd miatt is, ha tényleg jó nő vagy), legfeljebb nem vetted észre. Másrészt meg ha társas hobbijaid vannak (és mondjuk nagyjából állandó a csapat), akkor kezdetben nyilván mindenki ismeretlen egymásnak, de egy idő után kialakulnak ismeretségek, kivéve ha nem szólsz senkihez, és rajtad is azt látják, hogy te sem akarod, hogy hozzád szóljanak. Dettó ez a helyzet a sulival is. A lényeg: ne idegenként járkálj a többiek között, próbálj te is beszélgetést kezdeményezni vagy abba bekapcsolódni (ha téged érdeklő témáról van szó, nyugodtan szólj közbe). Csak akkor fognak közeledni hozzád, ha érdekesnek találnak, és csak akkor látnak érdekesnek, ha meg is mutatod magad. Ha csak annyit látnak, hogy itt van egy csaj, aki meghúzódik a sarokban, aztán eltűnik, még az arcodra se fog emlékezni senki. De ha pl. egy-egy témában kifejted a véleményed, akkor a hozzád hasonló gondolkodásúak azt fogják mondani, hogy "dicsak, ő is úgy gondolkodik, mint én, meri is vállalni a véleményét, és olyan jó csaj, hogy megpakolnám", na akkor már felkelted az illető figyelmét, és biztosan oda fog menni hozzád.
2013. márc. 25. 21:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, az az érzésem olyan "rugalmas" lehetsz mint a szénacél... :)
2013. márc. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!