Hogyan tudnék ismerkedni, pasizni?
Mindenki mondja, hogy a nőknek milyen könnyű, de egyáltalán nem látom ezt így.
21 éves vagyok és lövésem sincs, hogyan ismerkedjek.
A külsőmmel nincs gond, jobb alakom van, mint egy körülrajongott cicababának, csinosan öltözködöm, adok magamra, fejre sem vagyok csúnya. Szóval a probléma nem itt van szerintem.
Még csak azt sem lehet mondani, hogy otthonülő lennék, mert egyáltalán nem így van. Levelezőn tanulok, dolgozok, gyerekkorom óta tagja vagyok egy sportegyesületnek, konditerembe, előadásokra járok. Van két barátnőm és két fiú barátom (egyik meleg, másik foglalt). Velük néha eljárkálok koktélozni meg ide-oda, de ennyi. A társasági életem ki is merül ezekben és a sportban. Bulizni nem járok, nem is vonz és a jelenlegi életmódom nem is engedné. Szóval elég kevés ismerősöm van, nem vagyok éppen társasági ember.
Interneten nem akarok ismerkedni, mert ritkán jutok a gép elé. Nem tudnék órákig chatelni, levelezni (ezért ne is írjatok privátot).
Mi a teendő szerintetek?
ittvagyok, megtalaltal
! :DD
amugy... "van ket fiu baratom (Egyik meleg masik foglalt)" hat ez eleg szerencsetlen helyzet, ha meg bulizni se jarsz akkor tenyleg nemtudom hogy akarod
munkahelyeden esetleg?
Se privát, se net, a szokásaid leírtad. Ezek utána tanácsom semmi. Élj, aztán vagy az utadba kerül vagy nem.
Én 35 F vagyok, és még nem került utamba, ez van, ezzel a leosztással kell játszani.
Akár itt is ismerkedhetsz,de sok a pancser...
Mondjuk járj el otthonról.
hat ha nem jarsz sehova es nem is csinalsz semmit akkor nem lesz senkid.... ez ilyen egyszeru
munkahelyet azert emlitettem, mert csak dolgozol valakikkel, ha mar ennyire elfoglalt vagy :D
de ha ez se jon be akkor tenyleg nem maradt mas hatra, ha olyan szep es okod es kedves es aranyos vagy mint en, akkor ismerkedj meg velem ! : D
Nem akarok mindent megmagyarázni, de tény, hogy elég kötöttek a napjaim, amit igazából nem is bánok, mert szeretem a sulim, a munkám, a hobbijaimat.
Még csak kukának sem mondanám magam, de hát ismeretlenül hogyan közeledjek bárki felé is, vagy bárki hozzám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!