Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, azt miből lehet látni rajtatok buliban, hogy ismerkedni, pasizni vagytok ott?
Átlagnál több smink, rövidebb szoknya, mélyebb dekoltázs, és a pásztázó tekintet mindent elárul.
24/N
A kiöltözést én inkább a hiúsághoz kapcsolnám.
Az, hogy valaki pasizik/csajozik egy buliban az elég nyilvánvaló. Mindkét nem esetében szemezni próbálnak az emberek, illetve a metakommunikációt is érdemes figyelni. Ha a másik is érdeklődik akkor szabad az út. Végtére is az a fontos, hogy te érdekled-e.
á, én ha elmegyek bulizni, kiöltözök. alapból lazán öltözködöm, a kényelmes cuccokat részesítem előnyben, így az "éjszakai életben" kompenzálok rövid szoknyával és csinos felsővel.
ha én pasizni akarok, tényleg a szememmel is "keresem" a jó pasikat (bár ha már itt tartunk, én állandóan az emberek arcát nézem), tánc közben "csábítom" a pasikat, néha megengedek egy mosolyt is, ilyenek...
Buliba els sorban szórakozni mennek az emberek.
Aki ismerekdni akar, az többnyire eggyéjszakás kalandot keres, ez meg eléggé feltűnő. Nem érdekli az amit mondassz, csak az, hogy leszedje rólad a ruhát.
Gondolj csak bele, szórakozóhelyen kialakulva csak felületes ismeretségek a gyakoriak. Különösebben beszélbgetni úgyse lehet, mert hangos a zene, és kicsi rá az esély, hogy tökismeretlenül pusztán a külsőségek alapján találj egy stabil kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!