Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok meleg vagy bi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok meleg vagy bi fiukkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
még tapasztalatlan vok etéren
2012. máj. 13. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatlan vagy mint a helyesírásban.
2012. máj. 13. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:
ugycsinalsz mint ha mindenki helyesen irna elmondom neked suliba nyelvtanbol mindig 5 os voltam :) csak itt nagyon lesz*** rom ... ugy ahogy az ilyen kotockodoket ;)
2012. máj. 13. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
jön este jön a melegfelvonulás a gyakorin...
2012. máj. 13. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
www.pride.hu
2012. máj. 14. 04:58
 5/7 anonim ***** válasza:

A feladás dátuma: 2012-05-14

Somogy megye kisváros

Aktiv nagyfarkú pervez férfit keresek, aki szereti az érett férfiakat, én somogyi vagyok, helyem van!

Válasz a hirdetésre

Budapest

Aktiv kimondotan nagyfarku min. 19/ vagy a feletti urat keresek keményebb dolgokhoz!Van itt ilyen férfi?hely néha megoldható de bármibenn benne vagyok. .

Válasz a hirdetésre

Hajdú-Bihar megye hajdubihar

Sziasztok, szadista partnert keresek. Ki kötöés here farok kínzás, szopatás, csipesz, forró viasz stb. Én 34, 180, 80 vagyok. Helyem nincs kocsi van. Rejtett számról ne hívj. Nem veszem fel.

Válasz a hirdetésre

06-70 2744866

Csongrád megye

Sziasztok.

Roma fiút keresek szegeden, minden jóra.

Ha érdekel dobj egy üzit.

Válasz a hirdetésre

Budapest

Kezdő passzív srác vok nem voltam még ffival, járt már bennem egy két dolog, de szeretnék végre egy igazi férfit érezni magamba:) Első alkalom nekem ezt vedd figyelembe!

Válasz a hirdetésre

Borsod-Abaúj-Zemplén m. Ózd

Szexpartnert keresek 35 éves korig lehetőség uni beállitottsággal esetenként-vagy rendszeres találkozás- helyem van fontos az ápoltság és diszkréció ÓZD

Válasz a hirdetésre

Budapest

21 éves vékony bp-i srác vok. Szívesen szopnék valakit

Csak gumival. Ezt el tudo fogadni írj és bekapom:)

Válasz a hirdetésre

Budapest

Hello ! - Budapesti, ápoltan gusztusos, hatvanas, jól dugható passzív, mackós pasi vagyok.- Korosztályomat és alkatomat kedvelő szintén budapesti, 30 - 50 év körüli aktív, nagy intim mérettel, ingerlést kedvelő cicivel rendelkező, az anális szexben gyakorlott, ápolt, rendezett józan életvitelű, minden tekintetben kimondottan férfias szexpartneremet, barátomat szeretném megtalálni tartós kapcsolat reményében.- Legyél korrekt diszkrét és megbízható.- A találkákhoz kulturált hellyel rendelkezem nap- közben is.- Anyagi igények kizártak.- Fotót kérek és küldök.- Egyáltalán nem iszom, de dohányzom ! -

Köszönöm, hogy elolvastad hirdetésemet.- Minden kulturált levélre válaszolok.-

Válasz a hirdetésre

Budapest

Sziasztok!

31 éves, hetero budapesti srác (182 cm, 88 kg) vagyok, szeretném magam kipróbálni a melegszexben (passzív szerepben). Várom olyan meleg vagy bi (aktív illetve uni) pasik jelentkezését, akik hozzásegítenének a gyönyör átéléséhez. Idősebb, macis férfiak előnyben.

Karesz

Válasz a hirdetésre

Somogy megye

Siófoki középkorú passzív srác keres, egészséges, ápolt, diszkrét, tartós titkos szexkapcsolatra vágyó aktív férfit 70 éves korig a környékről.

Válasz a hirdetésre

Budapest

26 éves, helyes, barna hajú és barna szemű, uni srác (180/64, 20/5) idősebb barátjával kizárólag szexkapcsolatot keres. Legyél 30--45 év közötti, izmos vagy átlagos, jóképű, szőrös, uni férfi, aki velem szeretne szexelni úgy, hogy a barátom jelenléte nem zavarja. Fényképet a visszaélések miatt nem küldök, minden a személyes találkozásnál dől el. Lakás van.

Válasz a hirdetésre

Pest megye Gödöllő

passzív srácként keresek sexpartnert (aktívat). . . szeretném kipróbálni a közös masztit, orált, esetleg anál is talán belefér. . . teljesen kezdő vagyok ezen a téren, de elszánt.

izgat a meztelenkedés és nudi.

nem zárkózom el a többestől sem.

ami taszít: simogatás, smárolás, nyalakodás, női ruha, egyéb extrém perverziók. . .

helyem nincs, viszont sokmindenre nyitott vagyok, elsősorban budapest és környékén keresek partnert.

Válasz a hirdetésre

budapest

Kezdő vagyok , idősebb úr barátságát keresem, aki türelmes és nem akar azonnal megdugni. Utazni tudok, esténként érek rá.

Válasz a hirdetésre

Csongrád megye Mindszent

nagyon szeretném ha egy jó férfias férfi vagy férfiak jól meg dugnának és szopatnának én heteró kapcsolatba vagyok és kivánom már nagyon a férfias jó pasival való szexet!

Válasz a hirdetésre

Budapest

Szia! Aktív vagyok, orál, hoki is bejön.

Így mindkét front érdekel. Diszkrét vagyok, helyem van, szívesen fogadlak.

Válasz a hirdetésre

Budapest

Értelmes nagydarab, kövér, duci mackósat keresek, 25-38 éves korig.

Normális ismerkedés, sex, kapcsolat, ami jön.

De nem alkalmi, hű bele mindent. . .

Feminim, Pervez, Idióták, Ne jelentkezzenek.

Én 29 éves átlagos normál pasi vagyok, perveziotól mentes, please te is:)

Válasz a hirdetésre

A feladás dátuma: 2012-05-13

Fejér megye Székesfehérvár

Sziasztok!

Passzív, pervi srácokkal ismerkednék. Akit izgatnak a kanszagú alsók, zoknik, cipők, pisi, írjon.

Én, 29/170/77/b/z/aktív srác vagyok. Képet mailben küldök.

Válasz a hirdetésre

Budapest

Szívesen masszíroznék hobbyból fiatal pesti fiúkat 24 éves korig. (én 20)

Válasz a hirdetésre

Pest megye

szia. Budapesten keresek kölcsönös oralra fiatal (30-ig) vékony helyes kisfius férfit, anygiak nélkül. Hely kell! Én 51 éves vagyok. tiszta rendes ápolt megbizható. Ezt elvárom partneremtöl is. Nem bp- vagyok, de tudnék utazni. Kölcsönös szimpátián alapulo kapcsolatot keresek akár hosszu távra is. Ha érdekel, akkor irj! Üdv.

Válasz a hirdetésre

Győr-Moson-Sopron megye

Fiatal husis, szőrtelen srácokat elégítenék ki orálisan!

Fiatal, átlagos testű, helyes skac vok!

Válasz a hirdetésre

Csongrád megye Hódmezővásárhely

Szeretek szopni, szopatni, univerzális vagyok, szeretem a fiatal fiúkat, srácokat. Jelentkezz ebbe a korosztályba:18-30. A képek önmagukért beszélnek.

Válasz a hirdetésre

Pest megye

sziaén viszonzás nélkül szeretném szopatni méretes cerkám.Bp és pest megyéböl.mobil légy.hejes ápolt pasi legyél ugy45ig.Ha van kamionos akit érdekelne talizhatunk az Mo-csepeli pihenönél.általába késö éjszaka jo.

Válasz a hirdetésre

Csongrád megye Hódmezővásárhely

Hódmező, Orosháza, Szentes, Makó környékén keresek havert, barátot, partnert majd ahogy alakul. 193/90/37 átlagos testalkatú pasi vagyok.

Válasz a hirdetésre

Zala megye Nagykanizsa

Szexre aktív partnerem keresem, nem bánnám ha hosszabb távú

dolog lenne belőle. Passzív 31 éves pasi vagyok. Szeresd a szexet gátlástalanul mint én. . . .

Válasz a hirdetésre

Hajdú-Bihar megye Debrecen

Hali. Debrecen és kke keresek pasi barátot minden jóra. Ápoltság, diszkrédió elvárt. Én 32 éves maci vagyok.

Válasz a hirdetésre

2012. máj. 14. 05:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Itt velem :) csak írj.
2012. jún. 18. 21:48
 7/7 Nem Megadott*f* válasza:
dobj meg egy üzivel!
2012. nov. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!