Miért ilyen ritka az, hogy valaki külsőre és belsőre is megfelel az elvárásoknak?
Lehet hülyén tettem fel a kérdést... Igazából az zavar, hogy vannak lányok akik bejönnek külsőre, sőt, van aki pont az esetem, de mikor kicsit jobban kiismerem már lesüt róla, hogy semmi jövője nem lenne ismerkedni vele kapcsolat célján... mert például egyszerűen annyira ilyen buta részegedős partyribi (már elnézést), hogy lehetetlen hosszasan elbeszélgetni vele bármiről, azon kívül, hogy melyik nap mennyire ütötte ki magát és mennyit hányt...
Nagyon szomorú, hogy a korombelieknél ez a divatos mostanában...
Az a legviccesebb, hogy általánosságban srácokkal jobban elbeszélgetek, mint a lányokkal, pont emiatt, mert köztük valahogy eddig több értelmeset találtam...
Nem hinném, hogy össze-vissza beszélsz - és az tény, hogy először azt vesszük észre, aki külsőleg tetszik. Tényleg nem könnyű... de tutira találsz majd olyat, aki megfelelő mindenhogy, én is találtam. Mondjuk én pasit, de az ebből a szempontból lényegtelen. :D És Ő sem tökéletes, de nagyon minimális a nekem nem annyira tetsző tulajdonsága.
(4-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!