Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért ilyen ritka az, hogy...

Miért ilyen ritka az, hogy valaki külsőre és belsőre is megfelel az elvárásoknak?

Figyelt kérdés

Lehet hülyén tettem fel a kérdést... Igazából az zavar, hogy vannak lányok akik bejönnek külsőre, sőt, van aki pont az esetem, de mikor kicsit jobban kiismerem már lesüt róla, hogy semmi jövője nem lenne ismerkedni vele kapcsolat célján... mert például egyszerűen annyira ilyen buta részegedős partyribi (már elnézést), hogy lehetetlen hosszasan elbeszélgetni vele bármiről, azon kívül, hogy melyik nap mennyire ütötte ki magát és mennyit hányt...

Nagyon szomorú, hogy a korombelieknél ez a divatos mostanában...

Az a legviccesebb, hogy általánosságban srácokkal jobban elbeszélgetek, mint a lányokkal, pont emiatt, mert köztük valahogy eddig több értelmeset találtam...

2013. febr. 3. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mivel az embereket megváltoztatni nem tudod, ezért az igényeidet kellene átszabnod. De erre képtelen leszel, már látom.
2013. febr. 3. 17:30
 2/12 anonim ***** válasza:

Eddig azt hittem csaj vagy :DD

A választ már megfogalmaztad te is: "egyszerűen annyira ilyen buta részegedős partyribi..."

2013. febr. 3. 17:31
 3/12 A kérdező kommentje:

1-es: Ezt kifejthetnéd. Min változtassak? Nem az A+ kategóriáról beszélek, nincsenek óriási elvárásaim.

2-es: Az is vagyok.

2013. febr. 3. 17:32
 4/12 anonim válasza:

Nagyon ritka...

De van olyan, aki számodra is tökéletes lesz - tovább kell keresgélni, sokat ismerkedni, néha olyannal is, aki elsőre talán nem annyira szimpi (akár külsőre, akár belső tulajdonságai miatt), mert nem tudhatod miből lesz a cserebogár!

És az, hogy srácokkal, barátaiddal jobban elbeszélgetsz, az tök természetes a te korodban, bár nem írtad hány éves vagy, de tizenévesnek gondollak - később meg majd úgyis találsz egy helyes csajt, akivel jó lesz mindenfélét csinálni, beszélgetni (is). ;) :D

Szóval hajrá, ne add fel, ismerkedj csak!

25/L

2013. febr. 3. 17:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Mert a világ ebben is egy rakat sz*r. Minő újdonság.

Boldogság az nem létezik, csak függőség és pillanatnyi élvezetek, meg van a 2 ilyen élvezet közti idő. A tipikus "múljon már el ez a nap" érzéssel.

2013. febr. 3. 17:36
 6/12 anonim válasza:

Ja, bocs!! :D 4. vagyok!

Nekem sem esett le, hogy lány vagy, azt hittem fiú vagy, de attól még ugyanazt mondom, hajrá! ;))

2013. febr. 3. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert a külsőt látjuk megelsőre q1yxc yxc
2013. febr. 3. 17:39
 8/12 anonim válasza:

Ja akkor most a lányok iránt érdeklődsz?:)

Nem sértésből mondom, csak azok akik az azonos neműek iránt éreznek vonzalmat, általában nagyobbak az elvárásaik a párjaik felé:)

Hát igen ritka aki szép is és még normális is...főleg, hogy a lányok kell, hogy érdekeljék..nincs könnyű dolgod a keresés terén:D

2013. febr. 3. 17:45
 9/12 A kérdező kommentje:

4-es: Legutóbb is olyannal ismerkedtem, aki külsőre nem volt az ideálom, de kedves volt és gondoltam, hogy lehet belőle valami esetleg. Végül kiderült, hogy nagyon nem hasonlítunk érdeklődésben, életfelfogásban, így nem jött össze.

Az a baj, hogy ismeretlenül nehéz külső alapján megítélni valakinek a személyiségét... Odamehetnék egy kicsit csúnyácskább lányhoz, ha tudnám, hogy passzolnánk érdeklődésben, stb, de mivel előre nem tudhatom, így még csak támpont sincs a kezdeményezéshez.

Az meg normális, hogy azokat veszem könnyebben észre, akik külsőre közelebb állnak az ideálhoz... az a baj, hogy így nem túl könnyű, mert akár ideál, akár nem, előre nem tudhatom mi lesz a vége.

Na jó, azt hiszem össze vissza beszélek...

2013. febr. 3. 17:49
 10/12 A kérdező kommentje:

8-as: Pont olyan helyen voltam tegnap is buliban, meg olyan társasággal, ahol az érdeklődés tisztázva volt. Tehát ott nem ezen múlt, hanem a személyiségen.

3 lány tetszett, kettőt már ismertem korábbról is, bár nem sokat beszéltem velük. A harmadikkal most találkoztam először, ő olyan kicsit nyugis, csendes volt, gondoltam hátha vele lenne esély a dolgokra, de aztán ahogy telt az idő ő belegabalyodott az egyik másik lányba, aki tetszett... aztán szépen kiderült, hogy ő is egy olyan részegedős ribancos típus, mint akivel kavart :/

A harmadik ő értelmesebb és okos is, vele tudtam kicsit jobban beszélgetni, de ő meg mással ismerkedett meg.

Igazából nem is tudom miért hiszem, hogy pont buliban lehetne ismerkedni... akivel én eltudnám képzelni a dolgokat hosszútávon, az nem valószínű, hogy ilyen nagy bulizós lenne...

2013. febr. 3. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!