Járjak vele? Vagy csak inkább ne?
sztem vagy csak inkább de! :)
Why not bro.. why not ? if u live him.... whats the problem??? XD
Hány éves vagy?
Ha van egy kis esze a csávónak, akkor dob a p.csába, mert normális ember nem kezd olyannal kapcsolatot, aki ilyen könnyen adja magát.
előttem szóló jól mondja, ráadásul tényleg józan ésszel megkérdezi magától hogy mi a jó abban hogy egy olyan csajjal jöjjön össze aki csak ivással tud ismerkedni bátran, és rögtön megvan az estére, küzdeni se kellett érte....
Én se szeretem, ha egy lány odadobja magát elém és süt rajta hogy full bejövök neki, de azt se tudja ki vagyok, honnan jöttem, hová tartok, hol éltem, hová megy az életem...és amikor megkérdezem ezeket, nagyokat néz ilyenkor ignore / mute / delete / reset / töröl ! tilt ! felejt :)
Ez egy igazi SZERELEM, nagyon komolyan ismered, húdenagyon ÖSSZEILLETEK, boldogok lesztek! 16 óra alatt b@szás meg minden és szerelem, ez igen!
Vigyázz, a jövő héten válhatsz, meg várhatod a gyerektartást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!