Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Járjak vele? Vagy csak inkább ne?

Járjak vele? Vagy csak inkább ne?

Figyelt kérdés
Pénteken volt osztálytársamnál volt egy buli ahol találkoztam egy még régebbi osztálytársammal most ők osztálytársak. Régen kicsit csúnyácska volt de most... áhh valami nagyon helyes pasii lett. Sokat beszélgetünk és nagyon megtetszet...ő alkalom adtán rendesen ivott én is egy kicsit becsíptem aztán egymásba gabalyodtunk és elmentünk szobára megtörtént aminek megkellet. Másnap mikor felkeltünk és segítettünk rendet rakni akkor is nagyon sokat beszélgettünk és azt mondta hogy elmehetnénk valahova én igent mondtam. Van egy olyan érzésem hogy beleszerettem.

2013. jan. 19. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

sztem vagy csak inkább de! :)

Why not bro.. why not ? if u live him.... whats the problem??? XD

2013. jan. 19. 22:06
 2/9 anonim válasza:
2013. jan. 19. 22:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Bocsi xdd csak telórolírtam ki és ez a swift key mindig javaslatot illeszt be
2013. jan. 19. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Ha van egy kis esze a csávónak, akkor dob a p.csába, mert normális ember nem kezd olyannal kapcsolatot, aki ilyen könnyen adja magát.

2013. jan. 19. 22:18
 5/9 anonim ***** válasza:

előttem szóló jól mondja, ráadásul tényleg józan ésszel megkérdezi magától hogy mi a jó abban hogy egy olyan csajjal jöjjön össze aki csak ivással tud ismerkedni bátran, és rögtön megvan az estére, küzdeni se kellett érte....

Én se szeretem, ha egy lány odadobja magát elém és süt rajta hogy full bejövök neki, de azt se tudja ki vagyok, honnan jöttem, hová tartok, hol éltem, hová megy az életem...és amikor megkérdezem ezeket, nagyokat néz ilyenkor ignore / mute / delete / reset / töröl ! tilt ! felejt :)

2013. jan. 19. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:
de én már ismertem régebb óta nem voltam neki totál ismeretlen...régebben szerelmes is volt belém.Lehet hogy még mindig az ?
2013. jan. 20. 19:16
 7/9 anonim ***** válasza:
azért komoly, hogy ahogy jobban nézett ki már egyböl izgulsz rá. Rohadj meg te kis külsőista riban
2013. jan. 21. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
egy c lemaradt :'D
2013. jan. 21. 20:31
 9/9 ekeke ***** válasza:

Ez egy igazi SZERELEM, nagyon komolyan ismered, húdenagyon ÖSSZEILLETEK, boldogok lesztek! 16 óra alatt b@szás meg minden és szerelem, ez igen!

Vigyázz, a jövő héten válhatsz, meg várhatod a gyerektartást...

2013. jan. 28. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!