Mért tartanak r*bancnak attól, hogy sok fiú barátom van? :O
Sok fiú barátom van, jókat szoktunk nevetni, meg hülyülni. Eddig még nem volt barátom ( pasim )voltak akik próbálkoztak, de azok olyan fiúk voltak akik minden csajjal járnak, úgyhogy visszautasítottam őket. Visszatérve: sok fiú barátom van, és van amikor velük jobban érzem magam mint a lányokkal. A fiúkkal hamarabb barátkozok össze és jobbakat nevetek mint valamelyik lánnyal. Általános iskolából is vannak fiú barátaim, és most gimnáziumba is lettek páran:DD . Viszont attól, hogy ilyen könnyen nyitok a fiúk felé, sokan ribancnak néznek és én nem értem miért... persze barátnőm több van mint fiú barátom, mindkettőből sok van.. attól néznek r*bancnak mert könnyen barátkozok? o.o :OO vagy mi az oka ennek?
14/L. :)
Hát most így ismeretlenül nehéz megmondani, van egy ismerősöm, aki szintén 14 éves és ő is csodálkozik, hogy miért nézik r.bancnak, amiért jól kijön a fiúkkal? Csakhogy nála az, hogy jól kijönnek, azt jelenti, hogy hagyja, hogy fogdossák, meg a barátnőjével azon röhögnek, hogy látták, hogy az egyik srácnak felállt és még odahajoltak...szóval érted.
Viszont másabb, ha tényleg azért van sok fiú barátod, mert velük jobban érzed magad általában, mint a lányokkal. Én is jól kijövök általában a fiúkkal, de azért, mert a legtöbb lány ismerősöm egy hülye p.csa, akiben nem lehet megbízni, az egyetlen beszédtémájuk az, hogy a másik milyen nyomorék...a fiúkkal meg csak úgy elvagyunk, anélkül, hogy ribisnek tűnnék.
14l
Igen, irigyek... és pont azért, mert ők nem értik s nem is érzik át, hogy egy fiú-lány barátság sokkal másabb, sokkal tartalmasabb.
Nekem rengeteg lány barátom van, fiú nincs is szinte... sőt.
25/f nős.
igen,irigyek.
én is az lennék rád,mivel nekem 1 fiúbarátom sincs,és soha nem is volt:(
Köszönöm a válaszokat:)
Utolsó: hogy-hogy nincsen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!