Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mért tartanak r*bancnak...

Mért tartanak r*bancnak attól, hogy sok fiú barátom van? :O

Figyelt kérdés

Sok fiú barátom van, jókat szoktunk nevetni, meg hülyülni. Eddig még nem volt barátom ( pasim )voltak akik próbálkoztak, de azok olyan fiúk voltak akik minden csajjal járnak, úgyhogy visszautasítottam őket. Visszatérve: sok fiú barátom van, és van amikor velük jobban érzem magam mint a lányokkal. A fiúkkal hamarabb barátkozok össze és jobbakat nevetek mint valamelyik lánnyal. Általános iskolából is vannak fiú barátaim, és most gimnáziumba is lettek páran:DD . Viszont attól, hogy ilyen könnyen nyitok a fiúk felé, sokan ribancnak néznek és én nem értem miért... persze barátnőm több van mint fiú barátom, mindkettőből sok van.. attól néznek r*bancnak mert könnyen barátkozok? o.o :OO vagy mi az oka ennek?

14/L. :)

2012. okt. 17. 18:03
 1/9 anonim válasza:
100%
Irigyek.
2012. okt. 17. 18:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy ribanc, miért raktad ebbe a kategóriába?
2012. okt. 17. 18:04
 3/9 Fülünyúl ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Nekem is mindig fiú barátaim (barát barát) voltak, jobban kijöttem velük. Az oka megvan persze, de nem írom le, mert tőlem valószínűleg beképzeltségnek venné mindenki. Engem viszont nem ribancoztak érte, mert mindenki aki ismert nagyon is jól tudta, hogy abszolute nem az a típus vagyok.
2012. okt. 17. 18:05
 4/9 anonim ***** válasza:
74%
Velem is ez a helyzet, csak 10 évvel idősebb vagyok, mint te. Magasról tenni kell a véleményükre, ennyi a titka az egésznek. A lányok nehezen viselik a konkurenciát, benned pedig azt látnak. Azzal barátkozol, akivel jól esik, ne foglalkozz kívülállók véleményével.
2012. okt. 17. 18:07
 5/9 anonim válasza:
52%
irigyek hát.. inkább 1-2 fiú barát mint száz önző kis szuka, én gyakrabban fiukkal szoktam hülyülni ,nevetni és azt is sokan irigylik.
2012. okt. 17. 18:10
 6/9 anonim válasza:

Hát most így ismeretlenül nehéz megmondani, van egy ismerősöm, aki szintén 14 éves és ő is csodálkozik, hogy miért nézik r.bancnak, amiért jól kijön a fiúkkal? Csakhogy nála az, hogy jól kijönnek, azt jelenti, hogy hagyja, hogy fogdossák, meg a barátnőjével azon röhögnek, hogy látták, hogy az egyik srácnak felállt és még odahajoltak...szóval érted.

Viszont másabb, ha tényleg azért van sok fiú barátod, mert velük jobban érzed magad általában, mint a lányokkal. Én is jól kijövök általában a fiúkkal, de azért, mert a legtöbb lány ismerősöm egy hülye p.csa, akiben nem lehet megbízni, az egyetlen beszédtémájuk az, hogy a másik milyen nyomorék...a fiúkkal meg csak úgy elvagyunk, anélkül, hogy ribisnek tűnnék.

14l

2012. nov. 12. 19:30
 7/9 anonim válasza:

Igen, irigyek... és pont azért, mert ők nem értik s nem is érzik át, hogy egy fiú-lány barátság sokkal másabb, sokkal tartalmasabb.

Nekem rengeteg lány barátom van, fiú nincs is szinte... sőt.

25/f nős.

2012. nov. 13. 14:02
 8/9 anonim válasza:

igen,irigyek.

én is az lennék rád,mivel nekem 1 fiúbarátom sincs,és soha nem is volt:(

2012. nov. 25. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Utolsó: hogy-hogy nincsen?

2012. nov. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!