Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit vegyek a barátom nővérének...

Mit vegyek a barátom nővérének? Most végezte el a fősulit, kertipartit tartanak a tiszteletére

Figyelt kérdés
A barátom most fog bemutatni a családjának, és hát hivatalos vagyok erre a kertipartira. Ugy vélem, hogy illene vinnem valamit a nővérének, gratulálni neki, de mégis mit? elég valamilye csoki, bombon, vagy esetleg bor?csak valami ilyen kicsinységre gondoltam, szerintetek?És ha már itt tartok, akkor a szüleinek is kellene vinnem valamit, vagy az csak a fiúknak illik?előre is köszönöm a válaszokat !
2009. júl. 14. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:

szia,

nem szeretnék most a helyedben lenni, én mindig zavarban voltam, ilyen helyzetben

a szülőknek mindenképp illik vinni valamit:

apa - egy üveg finom bor - tudd meg milyet szeret, száraz-édes, vörös-fehér,

anya - különleges desszert - After Eight, vagy a kedvence

az ünnepelt - valami frappáns dolog ami a nagy életről szól, ha olyan a végzettsége egy monogramos toll is jó lehet

sok sikert!

2009. júl. 14. 22:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Igazából neked, mint lánynak is illik ilyen helyzetben valamit vinni. Szerintem jók azok, amiket írtál, nem kell nagyon nagy dologra gondolni. Anyukájának esetleg cserepes virágot is vehetsz. A férfiaknak tényleg bort szokás adni.
2009. júl. 15. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!