Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi az oka annak, ha nem...

Fiúk! Mi az oka annak, ha nem mertek oda menni egy lányhoz buliban?

Figyelt kérdés

Szóval kezeljük tényként, hogy nagyon bejön nektek egy lány egy buliban (nem házibuli, közösségi helyszín), 1-2 mondatot váltottál vele, folyton őt keresed, mosolyogsz rá, messziről próbálsz mutogatni, stb...de még sem mész oda. Elkezdesz egy ronda lánnyal táncolni (tényleg az volt:D) és miközben őt ölelgeted azt nézed, aki tetszik neked. Mi ennek az oka?

Én nagyon sok fiútól hallottam már, hogy nem mernek hozzám oda jönni, pedig aranyos, kedves lány vagyok állítólag, sokat is mosolygok. Ezek a fiúk is csak utólag merték bevallani, ha valami csoda folytán elkezdtünk beszélgetni.

Én úgy gondolom, hogy a férfiak dolga kezdeményezni...bár lehet, hogy ez eléggé régimódinak tűnik, de én ennek a híve vagyok.

Mi lett veletek? Kiveszett belőletek a férfiasság?:s

2012. okt. 13. 19:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19-es:

"Mi fiúk meg ezekkel nem igazán törődünk, sőt a lányok igazából nem is a fiú külsejét nézik, hanem a személyiségét."

LOL te melyik bolygóról jöttél? :)

Kérdező:

"Ezt értettem férfiasság alatt. Hogy hadd érezzük magunkat gyenge nőknek, ti meg vegyétek a kezetekbe a dolgok irányítását és tegyétek amit tennetek kell:)))"

21 évesen még elmegy ez a fajta rózsaszín ködben élés (bár fel kéne már nőni), de 10 év múlva már vissza fogod sírni, h képtelen vagy az önállóságra, amikor a naponta azon fogsz siránkozni, h miért mindig az van amit a férjed mond... meg h miért b.sz le ha nem mosogatsz el :D esetleg meg is ver... stb. Nem azt mondom h férfiként nem lenne jó ha tényleg a nők alá lennének rendelve a férfiaknak (mert te igazából ezt akarod), de tudtommal pont ezért küzdött és küzd mai napig a nők nagy része, meg megy a rinya, ha őrájuk senki nem hallgat, meg nem ők mondhatják meg a frankót stbstb

El kéne már dönteni mit akartok :)

2012. okt. 21. 14:35
 22/23 anonim ***** válasza:

21-es: Pedig ez így működik, a nők nem a külsőt nézik, élőben tuti nem. Lehet külsőre nem jössz be nekik, de őket ez annyira nem izgatja, ha jó a szöveged és leveszed őket a lábukról... ennyi.

A magabiztosság, az önbizalom az mindent visz, az biztos!

Ja és őneki nem kell felnőni, mert egy nő szereti ha vezetik, de ezt nem vallja be ott előtted, meg nem fog erre megkérni, hogy vezesd. :D

Ha meg a nő vezet, mert ugye ilyen is van, akkor papucs leszel és egy idő után eldob, megcsal, stb...

2012. okt. 21. 21:25
 23/23 A kérdező kommentje:
22-es... már nem azért, de te nem nő vagy véletlenül?:D Kicsit jobban ismered a nőket, mint a többi férfitársad:D Teljes mértékben egyetértek azzal, amit leírtál:)
2012. okt. 22. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!