Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen szöveggel menjek oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szöveggel menjek oda egy lányhoz egy buliban?

Figyelt kérdés

lányok ti minek szoktatok jobban örülni??a kicsit tolakodónak jobban örültök mint annak aki hamar föladja??vagy nem szeretitek a rámenős fiúkat??

fiúk ti mivel mentek oda egy ismeretlen lányhoz?

F/L és kort

előre is köszi a válaszokat

2009. dec. 6. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
szia láttalak a nemi beteg gondozóba :D 20/f ez már párszor bejött:D
2009. dec. 6. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:
az a legfontosabb hogyha odamesz akkor ne gorcsolj. en azokat a fiukat szeretem akik egy kicsit ramenosebbek, nem adjak fel. de ha latod h a csaj komolyan gondolja h hagyd beken akkor ne egesd le magad. ha egyedul acsorog akkor odamehetsz hozza egy egyszeru sziaval majd meg erdeklodsz iranta. ha a baratnoivel van akkor nincs mit tanacsoljak me en se tom XD 17/F
2009. dec. 6. 22:29
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Jösz b*szni, vagy b*szol jönni?
2009. dec. 6. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

hellloo!

ez a nemibeteg gondozó duma ha vicc ha nem, nekem bejönne:D

mert egyedi, és lehet rá reagálni, nem csak a szokványos "köszi jol vagyok" válasszal.

igazábol szerintem jobb ha megbizonyosodsz róla, hogy tetszel neki.. szoval nézzétek egymást egy darabig..

egyszer néztem egy pasit ahogy táncol a parkett közepén, miután észrevette h figyelem, ő is sokáig nézett mikozben táncolt.. majd egy idö után odajött lihegve hogy huu de elfáradt... erre reagáltam egy kérdéssel és el is kezdtünk dumálni..

ja amugy nem szeretek szorakozohelyen ismerkedni. :p

:)

20L

2009. dec. 6. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:

természetesen vicc a nemibeteg gondozos de elég hatásos:D

bár azé a nemibeteg gondozoba nem ismerkednék :d

2009. dec. 7. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
a vicc nem viccet ugy értettem, hogy valóban igy megy-e oda:D
2009. dec. 7. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!