Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szöveggel mentek oda ismeretlen lányhoz?
Olyan ,,kockázatmentes" sablonszövegeket keresek amivel oda lehet menni egy lányhoz beszélgetést kezdeményezni, úgy hogy ne fulladjon ki a téma az 1. kérdésnél?
Férfi társak milyen szöveggel mentek csajozni?
Lányok, milyen szöveggel mennek oda hozzátok?
A helyszín mindegy: buli, kocsma, vonat, ebédlő... stb.
Igazából van önbizalmam odamenni lányokhoz, csak nem tudom hogy kezdjem.
Vagy ha pl. látom hogy tetszek neki előfordul, hogy nem tudom hogy is kezdjem hogy abból valami értelmes kerekedjen.
buliba probálsz szemkontaktust teremteni, aztán odamész megkérded h akar-e táncolni
kocsmába megkérded h nem talált-e ott ahol ül, egy öngyujtot pl, felállitod, h nem ült-e rá...aztán kárpotlásként felajánlod h jöjjön igyon meg veled vmit...
nemtom am, használd a fantáziád!:D gondolkozz rajta, vmi ugyis eszedbe jut : )
18f
a sablonszöveg sztem gáz...ha látod h megvan a vonzalom mindkettőtök között, akkor odamész, és azt mondod,h Szia, xy vagyok, és megfogtál engem és muszáj volt idejönnöm...megkérded a nevét, ha annyira meglepődik h nem tud mit mondani.(nekem ez volt a héten:)) aztán megkérdezed h mióta jár ide, stb. a többi már csak rajtad múlik h mennyire jól kommunikálsz.de ez az én véleményem.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!