Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan- milyen szöveggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan- milyen szöveggel mehetnék oda egy lányhoz a buszon ha ott vannak a barátnői? (kb.2-3 barátnő veszi körül. )

Figyelt kérdés

ez kapcsolatos az előző kérdésemmel:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__13319..

addig eljutottam hogy mondom hogy

szia!

Múltkor láttalak a buszon...

és utána mit mondjak?És hogy csináljam ha ott vannak a barátnői?Hogy kérhetném el a tel.számát?

2010. nov. 27. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Csak akkor próbálkozz a barátnői előtt, ha nincs más lehetőséged. Előttük is zavarban lesz én nem úgy fog reagálni, mintha kettesben lennétek.

Konkrétumot nem írok, mert az a lényeg, hogy magadat add. Ne készülj semmilyen szöveggel, mert ha nem úgy alakul, (nem őgy fog!), akkor besülsz.

Lehet, hogy bepróbálkoznék ezzel:

- Szia! Egy barátom barátja szeretné elkérni a telefonszámodat...

2010. nov. 27. 14:12
 2/8 A kérdező kommentje:

de hogy lehetne elszakítani a barátnőitől?

vagy menjek addig a busszal amíg ő is hátha egyszer elmegy az egyik barátnő erre a másik arra és ő meg marad egyedül.

2010. nov. 27. 17:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Ide kellett jönnöm hozzád, mert muszáj elmondanom, hogy nagyon csinos vagy! Add meg a számod, hogy megbeszélhessünk egy találkozót, hogy megismerhessük egymást, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen vagy!

Ha a barátnőivel van:

Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre egy kérdésben:

hisztek a "carpe diem" szemléletben? Egyetértetek azzal a gondolattal, hogy rövid az élet és meg kell ragadni minden alkalmat, hogy boldogok legyünk?

(erre mondanak valamit, valószínű igent) És mennyire vagytok spontánok ennek érdekében? Például itt adódik egy ilyen helyzet: (odafordulsz a lányhoz) valójában azért jöttem ide hozzátok, mert nem akartam elszalasztani a lehetőséget, hogy beszéljek veled. Meg akarlak ismerni, itt a telefonom pötyögd be a számod, holnap felhívlak. Találkozhatnánk valamikor...

2010. nov. 27. 18:59
 4/8 A kérdező kommentje:

ez egész jó :D

más ötletek?

2010. nov. 27. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez a buszon való ismerkedés mindig veszélyes terep.

NE, ismétlem NE a nyomulj. A véletven hatásosabb. Pl fogsz magad mellé egy fiúbarátodat aztán valahogy odaülsz a közelükbe, hallod mit beszélnek, mit olvasnak stb.. és megszólítjátok őket, belekapcsolódsz a beszélgetésbe. Ha ez egyszer megvolt, legközelebb már mint ismerős mehetsz oda hozzájuk beszélgetni, aztán szép lassan közeledhetsz a kiszemelt lány felé.

Ez kb olyan mint a Kis hercegben a róka megszelídítése. Ha odarontasz elszalad, ezért folyamatos hosszú munkát igényel, hogy megyszelídítsd a kiszemeltet.

2010. nov. 30. 19:59
 6/8 anonim válasza:
az utolsóval egyet értek!!!:)
2010. nov. 30. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:

az a géz hogy nem azzal a busszal járok...

Szóval nem tudnék sűrűn találkozni vele a buszon.

2010. nov. 30. 20:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Tök mindegy a szöveg, minden azon múlik, h neki (és a bnőinek - ez épp olyan fontos) tetszel-e külsőre.
2010. nov. 30. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!