Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan- milyen szöveggel mehetnék oda egy lányhoz a buszon ha ott vannak a barátnői? (kb.2-3 barátnő veszi körül. )
ez kapcsolatos az előző kérdésemmel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__13319..
addig eljutottam hogy mondom hogy
szia!
Múltkor láttalak a buszon...
és utána mit mondjak?És hogy csináljam ha ott vannak a barátnői?Hogy kérhetném el a tel.számát?
Csak akkor próbálkozz a barátnői előtt, ha nincs más lehetőséged. Előttük is zavarban lesz én nem úgy fog reagálni, mintha kettesben lennétek.
Konkrétumot nem írok, mert az a lényeg, hogy magadat add. Ne készülj semmilyen szöveggel, mert ha nem úgy alakul, (nem őgy fog!), akkor besülsz.
Lehet, hogy bepróbálkoznék ezzel:
- Szia! Egy barátom barátja szeretné elkérni a telefonszámodat...
de hogy lehetne elszakítani a barátnőitől?
vagy menjek addig a busszal amíg ő is hátha egyszer elmegy az egyik barátnő erre a másik arra és ő meg marad egyedül.
Szia! Ide kellett jönnöm hozzád, mert muszáj elmondanom, hogy nagyon csinos vagy! Add meg a számod, hogy megbeszélhessünk egy találkozót, hogy megismerhessük egymást, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen vagy!
Ha a barátnőivel van:
Sziasztok! Kíváncsi vagyok a véleményetekre egy kérdésben:
hisztek a "carpe diem" szemléletben? Egyetértetek azzal a gondolattal, hogy rövid az élet és meg kell ragadni minden alkalmat, hogy boldogok legyünk?
(erre mondanak valamit, valószínű igent) És mennyire vagytok spontánok ennek érdekében? Például itt adódik egy ilyen helyzet: (odafordulsz a lányhoz) valójában azért jöttem ide hozzátok, mert nem akartam elszalasztani a lehetőséget, hogy beszéljek veled. Meg akarlak ismerni, itt a telefonom pötyögd be a számod, holnap felhívlak. Találkozhatnánk valamikor...
ez egész jó :D
más ötletek?
Ez a buszon való ismerkedés mindig veszélyes terep.
NE, ismétlem NE a nyomulj. A véletven hatásosabb. Pl fogsz magad mellé egy fiúbarátodat aztán valahogy odaülsz a közelükbe, hallod mit beszélnek, mit olvasnak stb.. és megszólítjátok őket, belekapcsolódsz a beszélgetésbe. Ha ez egyszer megvolt, legközelebb már mint ismerős mehetsz oda hozzájuk beszélgetni, aztán szép lassan közeledhetsz a kiszemelt lány felé.
Ez kb olyan mint a Kis hercegben a róka megszelídítése. Ha odarontasz elszalad, ezért folyamatos hosszú munkát igényel, hogy megyszelídítsd a kiszemeltet.
az a géz hogy nem azzal a busszal járok...
Szóval nem tudnék sűrűn találkozni vele a buszon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!