Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Táncon kívül még hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dag kérdése:

Táncon kívül még hogyan lehet egy lányhoz közeledni egy buliban?

Figyelt kérdés
Sok lányt azért szúrtam el mert nem tudok táncolni, és elvitte őket más. Próbáltam már megtanulni de nekem ez nem megy. Van valami a táncon kívül, nagy gáz ha nem tudok?
2012. máj. 27. 20:13
 1/5 anonim válasza:
Hívd meg egy italra:) Beszélgetni buliban nem tudom mennyire lehet, én nem is szeretek ilyen zajos helyekre járni, ugyanis nekem sem erős oldalam a tánc. Tehát nálam például egyáltalán nem hátrány, ha egy fiú nem tud táncolni. De ha te sem tudsz, miért ilyen helyeken próbálsz ismerkedni?
2012. máj. 27. 20:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Olyan helyen lakok ahol csak buliban lehet, Nap közben kevesen vannak az utcán, este a parkban 1 csajra jut 6 srác, az már kilőve. Sok mindent próbáltam.
2012. máj. 27. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Közeledni úgy tudsz, ha odamész, ezáltal csökkentve a távolságot.
2012. máj. 27. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

szemezés, meghívni valamire, megfogni a fenekét, lesmárolni, ha már elég sokat ivott, akkor ezekre beindul, ha meg nem ivott eleget, akkor felpofoz

nem kell táncolni mindig, mert akkor mindig csak egy lányt figyelsz, egy lány köt le, közben a többit elszalasztod

2012. máj. 27. 22:15
 5/5 Hole Hunter ***** válasza:
Köpd ki a rágót és próbáld meg beszélgetésre használni a szádat!...
2012. máj. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!