Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Mi az oka annak, ha nem...

Fiúk! Mi az oka annak, ha nem mertek oda menni egy lányhoz buliban?

Figyelt kérdés

Szóval kezeljük tényként, hogy nagyon bejön nektek egy lány egy buliban (nem házibuli, közösségi helyszín), 1-2 mondatot váltottál vele, folyton őt keresed, mosolyogsz rá, messziről próbálsz mutogatni, stb...de még sem mész oda. Elkezdesz egy ronda lánnyal táncolni (tényleg az volt:D) és miközben őt ölelgeted azt nézed, aki tetszik neked. Mi ennek az oka?

Én nagyon sok fiútól hallottam már, hogy nem mernek hozzám oda jönni, pedig aranyos, kedves lány vagyok állítólag, sokat is mosolygok. Ezek a fiúk is csak utólag merték bevallani, ha valami csoda folytán elkezdtünk beszélgetni.

Én úgy gondolom, hogy a férfiak dolga kezdeményezni...bár lehet, hogy ez eléggé régimódinak tűnik, de én ennek a híve vagyok.

Mi lett veletek? Kiveszett belőletek a férfiasság?:s

2012. okt. 13. 19:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Szép lánynak tartanak, de mindezt úgy, hogy nem rakom ki se a mellem, se a hasam, se a fenekem.. Viszont kedves is vagyok, szóval nem egy beképzelt p*csa, legalábbis nem ezt sugárzom magamról szerintem.

21 éves vagyok egyébként.

2012. okt. 14. 11:41
 12/23 anonim ***** válasza:

Én nem járok buliba.

Máshol oda szoktam menni ha tetszik valaki.

De azt vettem észre hogy nehéz velük elkezdeni beszélgetni.

Kérdezek valamit pl hogy induljon egy kis beszélgetés, és jönnek a rövid 1-2 szavas válaszaikkal, meg a szemembe se néznek. Persze ritkán akadnak nagyon kedves lányok is, akikkel simán el lehet beszélgetni fél órát:) Ők általában foglaltak szoktak lenni. Majd lehet elmegyek valami buliba, és megnézem ott mi a helyzet.

21/F

2012. okt. 14. 15:00
 13/23 anonim ***** válasza:
Én arra tudok gondolni, h azért nem ment oda hozzád, mert úgy gondolta, h 'áh, ennek úgyis van barátja'. Én legalábbis most magamból indultam ki.
2012. okt. 14. 16:15
 14/23 A kérdező kommentje:
De ha nem kérdezi meg sose tudja meg...:/
2012. okt. 14. 22:49
 15/23 anonim ***** válasza:

Mert félnek az elutasítástól. Illetve nem sok lánnyal beszélgettek életükben és kialakul bennük a frusztráltság, félelem.

Ezért.

Tudom, én is ilyen voltam. Részt vettem "csajozós tréningen" és annyit megtanultam, hogy oda kell menni és egy FÉRFI az, aki kezdeményez. De nem csak ebben, általánosságban döntésekben. Egy férfinak tudnia kell hogy mit tegyen, ne egy nő döntse el hogy mit kell tenni, hanem egy fiúnak kell talpon lennie és határozottan eldöntenie hogy mi legyen.

Ennyi.

Ez nem diktatúra egy kapcsolatban vagy azon kívül, hanem határozottság, céltudatosság.

2012. okt. 14. 23:50
 16/23 A kérdező kommentje:
15.! Annyira egyetértek veled...Ezt értettem férfiasság alatt. Hogy hadd érezzük magunkat gyenge nőknek, ti meg vegyétek a kezetekbe a dolgok irányítását és tegyétek amit tennetek kell:)))
2012. okt. 15. 00:24
 17/23 anonim ***** válasza:
Ilyenkor van az, h a lány kezdeményez a neki tetsző fiúnál, amennyiben az a fiú tetszik a lánynak (és viszont is), de mégse merné megszólítani. Bevált szokás. :) Persze lehet takarózni csajok, h a fiúk dolga a kezdeményezés...viszont aki ezt mondja az ugyanolyan gyáva, mint az a fiú aki nem mer odamenni a csajhoz.
2012. okt. 16. 07:22
 18/23 anonim ***** válasza:
11%

"Én úgy gondolom, hogy a férfiak dolga kezdeményezni...bár lehet, hogy ez eléggé régimódinak tűnik, de én ennek a híve vagyok. "

Akkor rosszul gondolod, nem veszed észre, hogy nem kezdeményez senki?Vagy nem hiszel a szemednek?Nem hiszel a tényeknek?

Persze könnyű úgy pasit szerezni, hogy nem csinálsz semmit, de mivel már egyenjogúság van így a nőknek is tenni kell egy férfiért.Egy munkahelyen is mit szólnál ha egy nő semmit nem csinálna és annyit kapna mint egy férfi?Felháborító lenne mi?!

2012. okt. 17. 18:05
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

18-as! A nők máshogy hálálják meg amit tesznek értük a férfiak. Igen is a férfi dolga a kezdeményezés, neki kell odamenni. De az előbb leírtam ezeket az alapvető dolgokat.

A nők meghálálják neked ezeket a dolgokat úgy, hogy pl. Ismerkedésnél ők nem kis munkát fektetnek bele hogy jól nézzenek ki este a bulin, és ne legyenek túlsúlyosak. Mert ugye egy fiúnak mindig a szép lány kell.(Mi fiúk meg ezekkel nem igazán törődünk, sőt a lányok igazából nem is a fiú külsejét nézik, hanem a személyiségét.) Másik érv: A gyereknevelés nagy hányadát ők végzik, ők szülik meg a gyereket, ami nem semmi dolog. Másrészt a világban mindig is úgy volt, és az evolúció ezt igazolja, hogy a nők a törékeny lények, mert azok is, nézd meg a testüket, ők nem túl erősek, őket meg kell védeni. Egy férfinak a szerepe ez. Ezért is izmosabb, erősebb testfelépítésű egy férfi. Nem csak a testi dolgoknál (ami a mai világban egyre jelentéktelenebb), hanem egy partin is meg kell védeni egy nőt, ki kell az igaza mellett állni, már pedig megteszed, mert ismered annyira hogy kiállsz az érvei mellett. Ugyanígy megy, hogy ismerkedésnél oda lépsz elé és beszélgetésbe bonyolódsz.

Amúgy nekem sincs "szerencsém" a nőknél, de azért ezeket az alapvető dolgokat megtanultam, még ha elsőre kicsit igazságtalannak tűnt is. Viszont mostanra már teljesen logikus a dolog. Kiállok a kérdező mellett, igen is egy fiúnak kell odamenni a lányokhoz.

2012. okt. 17. 18:34
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
18:34 szerintem meg nem hálálják meg, pont az ilyen nők nem, az én barátnőm kezdeményezett és sokkal jobb, szebb mint bármelyik beképzelt buta nő aki csak várja a sült galambot aztán elhajt midnenkit, jobban meg is becsülöm mint azokat...
2012. okt. 17. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!