Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha kitenném a facebookra,...

Ha kitenném a facebookra, hogy "lányok ki sétálna velem a városban holnap egy alapos ismerkedés erejéig? " mennyi esélyem lenne, hogy lenne rá jelentkező, ha mondhatni egy lány haverom sincs a környéken?

Figyelt kérdés

2012. okt. 6. 00:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Miért nem teszed ki akkor, hogy megtudd?
2012. okt. 6. 00:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Ez nagyban függ a profilképedtől is :)
2012. okt. 6. 00:18
 3/13 anonim válasza:
55%

Kib...ottul nulla.

Megmondom azt is miért. A lányok, nők itt is, meg más netes oldalakon is sírnak, hogy jaj nincs egy normális pasi, meg nem tud hol ismerkedni, pedig úgy szeretné ha már őt is ölelné valaki. Aztán amikor meg mondjuk tömegközlekedésen megtetszik nekik egy férfi, inkább a legtávolabbi ülésre ülnek, rá se néznek egész út alatt. Vagy ha leszólítja őket egy amúgy számukra szimpatikus srác, elhajtják egy millimásodperc gondolkodás nélkül. Vagy ha neten ismerkedni akarsz velük, millió kifogást találnak, hogy miért nem akar találkozni, megismerni.

Gyakorlatilag míg itt a neten nyafognak, hogy nem találnak párt, rendes pasit, addig az életben minden lehetőség elől begubóznak, elzárkóznak, reflexszerű válasszá válik náluk a "nem", rettegnek ismerkedni, mintha minden férfi meg akarná enni vagy erőszakolni őket.

Szóval saját maguk nyírják ki a lehetőségeket, hogy egyáltalán bárkivel is megismerkedjenek, és így az epekedett lovag sosem jön el az életükben.

Ezért nulla az esélyed, hogy egy ilyen meghívást bármely lány is bevállalna, még az sem, amelyik jó ideje ismer téged. Ennyi, jöhetnek a hölgyek sértetten lepontozni, de attól még tény marad amit leírtam.

2012. okt. 6. 00:21
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
hol laksz?
2012. okt. 6. 00:22
 5/13 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne ilyesmi. Írtam én is hasonlót, hogy egy kedves hímnemű ismerősöm eljöhetne velem megnézni a bor és cicege napokat, de nem írt senki. Végülis elmentem egyedül.
2012. okt. 6. 00:29
 6/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha jól nézel ki akkor talán lesz valaki de akkor sem biztos mert akkor meg beképzeltnek fognak tartani. Ha meg nem vagy jóképű akkor meg azért nem fogják az idejüket rád pocsékolni. Szerintem ne így próbálj ismerkedni! Ahogy az első mondta tedd ki és tudd meg, sok sikert!
2012. okt. 6. 00:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Na így most eléggé bizonytalan vagyok, hogy kitegyem-e vagy sem. :D Amúgy Debrecen környéki vagyok.
2012. okt. 6. 00:37
 8/13 anonim ***** válasza:

3: Hát nem tudom, de én a fiúkhoz képest marhára kevés lányt látok-hallok panaszkodni, hogy nincs partnerük.

Kérdező: profilkép függő is, ez igaz. De szerintem kevés rá az esély.

2012. okt. 6. 00:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem eleg keves eselyed lenne, de lehet ep szerencsed lesz.Egy probat meger.Inkabb jelolj be te szimpatikusnak tuno lanyokat,ismerkedj meg veluk s aztan hivd el valahova.
2012. okt. 6. 07:24
 10/13 anonim válasza:

Semmi esélyed szerintem:D

Ez úgy jön le a lányoknak, hogy kb. neked mindegy, hogy ki az, csak menjen veled valaki. Szerintem akkor fog elmenni veled valaki (persze csak ha nem vagy ronda, büdös stb...), ha ráirkálsz, és egy-két internetes beszélgetés után megkérdezed, hogy lenne-e kedve veled menni ide vagy oda.

Mindenképp egy konkrét lányt szólíts meg, mondjuk privát üzenetben. Nem fognak alákommentelni, hogy persze, lenne kedvem, mert egy lány nem fog futni utánad, főleg nem úgy, hogy azt mindenki látja az üzenőfalon:D

Persze az egész érvénytelen, ha valami adonisz vagy, vagy mocskosul tele vagy pénzzel, de gondolom, ha az lennél ill. tele lennél, lenne nőd és nem itt kérdezegtnél ilyeneket:D:d

2012. okt. 6. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!