Azmindegykivagyok kérdése:
Fiú persze (persze lányok is) de fiúk nektek ilyen lány tetszik?
Figyelt kérdés
aki vékony vagy esetleg hát nem kövér de nem is vékony, hosszú vagy rövid haj .. beválalós vagy visszahúzódó ?2012. okt. 4. 20:34
1/11 anonim válasza:
Na, fiacskám, előbb tanulj meg fogalmazni és majd azután tegyél fel itt kérdéseket.
2/11 anonim válasza:
Nem értem. De ha választani kell, akkor vékony, nyugis, lelke mélyén lökött.
3/11 anonim válasza:
-Nem kövér, de nem is vékony.
-Hosszú haj.
-Visszahúzódó, de az ágyban legyen bevállalós:D
4/11 anonim válasza:
nem túl vékony, de nem is kövér, tehát átlagos, hosszú haj és inkább ne legyen visszahúzódó.....
5/11 anonim válasza:
Hogy lehet így fogalmazni te hülye p*csa?
6/11 anonim válasza:
teszik nem tudom hát most igazán talán tetszik de nem biztos
7/11 anonim válasza:
- nem túl vékony, de nem is kövér
- hosszú barna haj
- kettő között:)
8/11 ASOT válasza:
ez elég gyér info!
Ennél sokkal több részletet szoktak leírni DE! Azt is feleslegesen :)
ez kép nélkül semmit sem mond...
9/11 anonim válasza:
1.ne legyen kövér
2.ne legyen fiús haja
3.visszahúzódó legyen inkább,mert azokat jobban szeretem.
Szerintem a visszahúzódó lányok olyanok mint a kinder tojás,édesek és tele vannak meglepetéssel.:)
Csak sajnos általában lekoptatnak,mert megijednek.
21/F
10/11 anonim válasza:
kedves 9., nem biztos, hogy lekoptatnak azok a visszahúzódó lányok, csak nem tudtok elég türelemmel közeledni feléjük. személyes tapasztalat 20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!