Hogyan ismerjem meg őt (fiút), aki tetszik nekem?
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb ha félrehívnád mondjuk matek vagy bármi okkal, hogy segítsen elmagyarázni.Említsd meg neki, hogy milyen ritkán beszélgettek és dobj fel neki egy pasis témát akármilyen hülyén hangzik lehet az foci,kézi,autó bármi...A lényeg az, hogy te bármilyen ostoba témának hiszed is hidd el az ilyen mindig bejön.Kérdezd meg mi a véleménye rólad tudom ez arcpirító kérdés de ez a fiúknál aranyosnak hat.Ha másként nem megy , mert félsz, hogy belesülsz akkor cetlin nyújtsd át neki és várd meg még elolvassa ha meg végképp nem megy így se óra előtt ad neki oda és mondd meg neki, hogy mondja meg majd óra után a választ rá, de csak is 10 perc múlva nyithatja ki.Azért nem néz a szemedbe, mert zavarban van ez igen valószínű.Tedd meg te az első lépést ha nem teszed meg te fogod a legjobban bánni hidd el.Sok sikert!
közös ismerős által, az első talinál ne vedd 100%-osra a figurát ne foglalkozz vele sokat :D
utána már mehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!