Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerjem meg őt (fiút),...

Hogyan ismerjem meg őt (fiút), aki tetszik nekem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy suliba járok, csak egy évvel idősebb nálam. Az egyik ismerősömnek az osztálytársa, csak nem merem őt is belekeverni, mert baromira pletykás, és rögtön elmondaná (tapasztaltam). Facebookon nem jelöl vissza, és én meg nem merek hozzá odamenni, vagy bármi. És még ha rá is veszem magam, hogy ránézzek, vagy a padlót nézi, vagy valamerre másfelé. Volt, hogy már majdnem beszélgettem vele, de az imént említett ismerősöm elküldte azzal, hogy most "velem beszél". És azóta nincs semmi. Mindig van valakivel, és ez is egy ok, amiért nem merek odamenni hozzá. A másik, meghogy amikor a közelembe van, elkezdek remegni, és legyen mellettem bárki, hülyeségeket hordok össze. Meg szeretném ismerni, csak nem tudom, hogyan tehetném... :( Szerintetek mit tegyek? O.o

2012. okt. 4. 16:16
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Szerintem az lenne a legjobb ha félrehívnád mondjuk matek vagy bármi okkal, hogy segítsen elmagyarázni.Említsd meg neki, hogy milyen ritkán beszélgettek és dobj fel neki egy pasis témát akármilyen hülyén hangzik lehet az foci,kézi,autó bármi...A lényeg az, hogy te bármilyen ostoba témának hiszed is hidd el az ilyen mindig bejön.Kérdezd meg mi a véleménye rólad tudom ez arcpirító kérdés de ez a fiúknál aranyosnak hat.Ha másként nem megy , mert félsz, hogy belesülsz akkor cetlin nyújtsd át neki és várd meg még elolvassa ha meg végképp nem megy így se óra előtt ad neki oda és mondd meg neki, hogy mondja meg majd óra után a választ rá, de csak is 10 perc múlva nyithatja ki.Azért nem néz a szemedbe, mert zavarban van ez igen valószínű.Tedd meg te az első lépést ha nem teszed meg te fogod a legjobban bánni hidd el.Sok sikert!

2012. okt. 4. 16:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :) Valahogy akkor majd megpróbálok kezdeményezni, csak eddig attól tartottam, hogy túlságosan is nyomulósnak tűnhetek, meghát biztos megkérdezi majd magában, hogyha odamegyek pl matekkal, hogy "miért pont engem kérdezel meg erről". Meg féltem, hogy ebből azonnal leszűrné, hogy tetszik nekem.. és azon gondolkoztam, hogy mennyire baj, ha az a fiú tudja, hogy tetszik nekem. A cetli-dolog tetszik nekem, csak egy a gond, hogy adjam neki oda, ha szinte rögtön bemegy a terembe? Habár van szekrényük... :) ahol más is megtalálhatja.. :O de majd csak megoldom valahogy.. :) mégegyszer köszi a segítséget, felhasználom az ötleteid :)
2012. okt. 7. 09:49
 3/3 anonim ***** válasza:

közös ismerős által, az első talinál ne vedd 100%-osra a figurát ne foglalkozz vele sokat :D

utána már mehet

2012. okt. 9. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!