Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg, hogy ne találjon tolakodónak, mégis érezze, hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Iwiwen egy nagyon helyes srác adatlapjára tévedtem... modellkedik, ennyit tudtam meg az adatlapjáról, jahhh és közel lakik.2009. okt. 23. 13:38
1/3 anonim válasza:
szia,hány éves vagy mégis? arra még nem gondoltál , h az a személy nem is valódi ? nem is modelkedik s nem is róla van kint kép? szerintem érdemes megfontolni
2/3 A kérdező kommentje:
pfff... vannak közös ismerőseink... tudom, hogy valódi, és neten is vannak fenn róla képek. ennyi. nem ez volt a kérdésem
2009. okt. 23. 13:48
3/3 anonim válasza:
hát szerintem iwiwen nem gáz ráírni,hogy 'szia,szeretnélek megismerni. van kedved találkozni?'...max azt írja vissza,hogy nem. de azért érdeklődj az ismerőseidtől,hogy van-e barátnője:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!