Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerjem meg?
Jött egy új fiú a suliba, egyel alattam jár, ő 7.-es. Nagyon kedvesnek tűnik, amikor először láttam az évnyitón egész végig engem figyeljt, én amikor odanéztem, láttam, hogy néz, és úgy csináltam, mintha a plafont nézném :D. Azóta gyakran látom, és mindíg néz. Olyan is van, hogy nézzük egymást, szerintetek mit csináljak? Mennyek oda, és kérdezzem meg, hogy: mit nézel? :D Előre is köszönöm :)
Ja még annyi, hogy először barátként szeretném megismerni, hogy tudjam milyen!
hát ha nem tudod a nevét, akkor derítsd ki :)
egy suliba jártok, úh nem lesz túlságosan nehéz sztem :)
Velem is ez van. Én most vagyok 9.-es és van egy fiú aki néz. Mondjuk már nem si néz hanem bámul. Én se tudtam, hogy hogy hívják. Kérdezősködtem. Senki sem tudta. És úgy derítettem ki, hogy hogy hívják, hogy myvipen részletes keresőbe csak az Iskola nevét írtam be. És megtaláltam. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!