Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy ismerjem meg? (többi lent )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ismerjem meg? (többi lent )

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki egy éve jár a sulinkba. Mindíg amikor egy hejen vagyunk néz és tök aranyos. Egyszer mikor a tesiterem előtt voltam a fiú öltöző előtt kiugrott onnan úgy hogy a gatyája le volt esve nagyon ciki volt neki főleg. Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb ??
2010. máj. 20. 17:03
 1/4 anonim válasza:

ilyenkor,nekünk csajoknak,rafináltnak kell,lenni,és ez a pasinak is bejön:D,tapasztalatból beszélek:)

Pl:Ha ott van a közeledben,akkor éritsd meg a kezét,de ugy h lássa h direkt csináltad.

És akkor észreveszi,vagyis remélem h észreveszi,h tetszik neked:)

2010. máj. 20. 17:11
 2/4 A kérdező kommentje:
De én nagyon félős vagyok és nem hiszem , hogy megmerném tenni valami másik rafinált ötleted nincs ??
2010. máj. 20. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:

hejen... oké... csak azt nem értem, hogy ha egyszer aláhúzza pirossal ez a szar akkor miért nem esik le, hogy buta vagy.

szóval közel kerülni... gimiben egy kettővel alattam járó csaj a haveromtól akarta elkérni a telefonszámomat, mert bejöttem neki. a haverom kiröhögte. igaza volt, tényleg gáz. menj oda, kérdezd meg tőle, hogy nincs-e kedve meginni egy kávét/sört/bambit (nem tudom, hány éves vagy)

20f

2010. máj. 20. 19:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom.
2010. máj. 21. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!