Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hogyan ismerjem meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan ismerjem meg?

Figyelt kérdés
Most megyek 8. ba, tetszik nekem egy évfolyamtárs. Először is megszeretném ismerni, hogy tudjam milyen, de itt a probléma: nem tudom hogyan ismerjem meg. Közös barát az van, és meg is kértem, hogy segítesen de szépen lerázott, pedig nagyon jó barátok vagyunk. Több közös barát nem igazán van, várnám az ötleteket. Nagyon szegynelős vagyok, és az az elvem, hogy ebben az esetben a fiúé az elsőbség, úgyhogy.... nehéz lesz.
2010. aug. 24. 13:20
 1/7 Mr. Idegen ***** válasza:
msn, telefon, randi
2010. aug. 24. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is merem bejelölni hisz még eggyáltalán nem ismerjük egymást, a nevemet tudja, de...
2010. aug. 24. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:

nemmondtad a nemed :S

ha fiú vagy, akkor igazad van, és kezdeményezned kell..a szégyenlős fiúk szívnak..szóval ezen változtatni kell, lazának kell lenni, viccesnek(olyan pimaszosan :P), egyszerűen odamész hozzá és : szia, aztán valami aktuális témát..(fejleszd a beszélőkéd..az mindig jóljön :D)

ha pedig lány vagy, akkor fel kell keltened az érdeklődését valamivel..ehhez nem nagyon értek mivel fiú vagyok :S annyit tudok hogy ha nemveszed észre az érdeklődést akkor valamit tenned kell, hogy ez változzon...vagy lépj tovább, keress másik fiút akinek tetszel

2010. aug. 28. 16:48
 4/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2010. aug. 28. 16:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Eddig különben, még nem is beszéltünk....
2010. aug. 28. 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:

facebook , msn.. de a legjobb az lenne ha odamennél hozzá szerintem..:D

Végülis ha odamész hozzá , Szia , mizujs , mi a neved stb stb.. akkor nem hiszem hogy elküld.

16/F

2010. aug. 28. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de inkább hagyuk ezt a kérdést, mert én nem akarok egy fiúhoz se oda menni, nem tudom, hogy értitek e. Ráadásul először CSAK barátságot akarok, hogy megismerhessem, de ha én odamegyek hozzá, akkor férre érti, és onnantól nem lehetünk barátok......
2010. aug. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!