Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20 éves vagyok, nem volt még...

20 éves vagyok, nem volt még barátom. Félek hogy sosem lesz. Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves egyetemista lány vagyok és még nem volt barátom. Az a gond hogy elég félénk, és visszahúzódó vagyok. Általánosban elég sokat csúfoltak a fiúk,néha lökdöstek, nyálas galacsinokkal dobáltak, könyvel ütöttek, huzigálták a melltartómat, vagy vállba bokszoltak. Ezért nem is merek fiúkkal barátkozni, beszélgetni, vagy például a vonaton olyan helyre ülni ahol korombeli férfiak, srácok ülnek. Amikor röhögést hallok a közelemben, még indig félek hogy rajtam gúnyolódnak. Évekig tartott míg a gimiben nem rándultam össze, ha valaki hirtelen mozdulatot tett mellettem, vagy csak át nyúlt a vállam felett valamiért. Nem merek a szemükbe nézni, mondhatom hogy félek tőlük. Közben meg vágyom rá, hogy legyen végre párom.

Az is nagy gond lehet, hogy már nem vágyom a hajnalig tartó bulikra egy füstös helyen, ahol az összes srác részeg,azt se tudja hol van és csak egy könnyű légyottra vágyik. Itt mindig vannak olyanok akik felakarnak csípni. De én egy rendes kapcsolatra vágyom.

Ne gyertek azzal léci, hogy biztos egy bányarém vagyok, mert nem vagyok! Nem vagyok egy piszkafa, de ducinak sem mondanám magam. Félhosszú szőke hajam van, kék szemem. Szerintem szép arcom, nőies alkatom. Igaz nem szoktam nőcisen kiöltözni( bár néha szeretnék),bár néha próbálok csak az a gond nem is merek olyan ruhákat próbálni. De legjobban még mindig a testre simuló top, farmer és tornacsuka a kedvenc összeállításom. Kérlek adjatok tanácsot mit tegyek, hogy nem kísértsen a múltam.

2012. szept. 17. 22:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! A "20 éves egyetemista lány"-al már biztos, hogy nem lakunk közel, de azért megkérdezem: merre laksz? (22/F)
2012. szept. 18. 20:01
 12/13 anonim válasza:

Én a páromat egy diszkóban ismertem meg. Csak 1 éjszakás légyottot szerettem volna és ő is, de beleszerettünk egymásba. Már több mint 9 éve együtt vagyunk 6 éve házasok és van egy 4 éves kisfiunk is....és még mindig szerelmesek vagyunk. Ennyit az 1 éjszakás légyottakról.

Ha úgy akarsz kenyeret vásárolni, hogy nem mersz bemenni a közértbe, akkor nem lesz kenyered.

2012. szept. 21. 12:12
 13/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Azért el kell ismerned,hogy a ti esetetek elég ritka számba megy, és a legtöbb tartós kapcsolat nem a discoban kezdődik.

Mindenesetre gratulálok a szép családodhoz és hogy boldogok vagytok! :)

2012. szept. 21. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!